0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

ČOVEK JE ‘HOBOTNICA’: Čuda brani, Zvezda ga se prelako odrekla (VIDEO)

Objavljeno: 22.11.16 u 11:54

Bio je jedan od najtalentovanijih golmana u zemlji, a da u Superligi Srbije nikada nije branio, neki se sada možda i kaju.

Odavno je poznato da je Marko Dmitrović jedan od najtalentovanijih golmana u Srbiji. Ruku na srce odavno on više nije mladi čuvar mreže, a nije ni u Srbiji. Iz nje otišao bez odigranog meča u Superligi. Bio je član Crvene zvezde u kojoj je i ponikao, ali nije mogao da dobije šansu pored Bobana Bajkovića i Saše Stamenkovića. Na kraju je otišao u Mađarsku, odatle u Čarlton, a sada je član španskog Alkorkona.

Tamo pravi čuda, prava je ‘hobotnica’, a o njemu pišu i poznati španski mediji. Nažalost, saigrači ne igraju dovoljno dobro, te se klub bori za opstanak, a da Dmitrovića nema odavno bi već ispao. Dokaz za to je utakmica protiv Kadiza koju je njegov tim izgubio 4:1, ali bi bilo i više da nije bilo Srbina.

 

⚽️⚽️⚽️#mal#resultado#ayer#levantarse##seguir#granequipo#alkor

A video posted by Marko Dmitrovic (@markodmitrovic) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter