4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VREME OCENA: Evo kako su Zvezdini fudbaleri prokomentarisali svoje ocene na ‘Fudbal menadžeru’ (VIDEO)

Objavljeno: 21.11.16 u 16:22

Kao i prošle godine, fudbaleri Crvene zvezde prokomentarisali su novo izdanje popularne kompjuterske igrice ‘Fudbal menadžer’.

Bila je to prilika da vide kako su rangirani, ali i da sami kažu gde su zaslužili višu, a gde manju ocenu. Donaldu je ovo drugi put da priča na ovu temu, a sada su mu se pridružili Ristić, Srnić, Babunski, Andrija Luković, Milošević i Letalek. Osim svojih, komentarisali su i ocene saigrača, čemu su se mnogo više smejali.

Na početku video klipa poslušajte i izjavu kapitena, Aleksandra Lukovića, koji je u Kruševcu doživeo tešku povredu ruke.

0
0

4 Komentara

  1. ..a kako komentarisu tj. ocenjuju SVOJU „publiku“ ili ti „navijace“, koji za razliku od nas Grobara, koji znamo kako se „pleh muzika“ i „DUVACKI INSTRUMENTI“ mogu i drugacije „upotrebiti“ (G. Tate..npr.), OSIM ZA MUZIKU SABANA I BAJRAMA KOJI „GANI VOLEEEE .!. XXAAXXAA .!. NISMO ISTIIIIII, DVE OBALEEE, DVA SVETAAAAA .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter