1
Košarka

TUGA SRPSKOG SPORTA: Pet ekipa suspendovano zbog dugovanja

Objavljeno: 21.11.16 u 13:04

Košarkaški savez Srbije izdao je danas saopštenje po kom je navedeno da je čak pet ekipa suspendovano zbog neizmirenih finansijskih obaveza.

Kako je navedeno u saopštenju, Sloga, Spartak, Smederevo 1953, Beovuk 72 i Dinamik su suspendovani, i neće imati pravo nastupa u 8. kolu Košarkaške lige Srbije, ukoliko do tad ne izmire zaostale obaveze.

Verujemo da ne postoji bolji pokazatelj od toga koliko je loše stanje u srpskom sportu, pogotovo ako se uzme u obzir da reč nije o ekipama koje dovode strane košarkaše za ugovore koji se mere stotinama hiljada, već o ekipama koje pre svega služe za razvoj mladih talenata.

 

0
0

1 Komentara

  1. Sta je sad ovo? Zar ovde nije svima bolje,nema finansijske pristrasnosti,pare se beru ko konfete 10-15 mil e se stvore ocas posla,postavljeni na sva mesta funkcioneri koji garantuju da se u Srbiji bolje zivi….?! Pa kako sad raspadaju se a ne napreduju, kako bre? „Iznenadjeni“ smo i moracemo licnog obilazaca gradova iz pobuda bratske ljubavi da posaljemo tamo da im “ objasni “ kako im je dobro a oni glupi ne znaju….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter