6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TRENER BAČKE ODGOVORIO NIKOLIĆU: Fudbal je muška igra!

Objavljeno: 21.11.16 u 23:44

Trener Bačke Zoran Govedarica odgovorio je treneru Partizana Marku Nikoliću na opasku da je tim iz Vojvodine igrao preoštro u Humskoj.

Partizan je slavio sa 1:0, a po završetku meča trener crno-belih Marko Nikolić je istakao da je utakmica bila previše gruba sa mnogo faulova.

– Fudbal je muška igra. Sudije su tu da sankcionišu sve što nije dozvoljeno. Nijedan igrač Partizana nije povređen. Igrali smo dosta čvrsto u polju sa željom da se dokažemo protiv renomiranog rivala. Moji fudbaleri imali su pojačanu želju da se ne obrukaju pred publikom u Humskoj. Partizan ima dosta hitre igrače, kao klub predstavlja brend u Srbiji i sasvim je logično da su protivnici dodatno motivisani. Još kad se tome doda važnost utakmice, ambijent i sve ostalo. Crno-beli sami nose taj pritisak i ne razumem optužbe na naš račun – rekao je Zoran Govedarica za Sportski žurnal.

U 17. kolu Superlige Srbije Bačka dočekuje Vojvodinu, dok Partizan na svom terenu igra derbi kola protiv Napretka iz Kruševca.

0
0

6 Komentara

  1. Zorane što se pravdaš,šta je trebalo da ih pustite pa da vam čestitaju kako ste odlična ekipa,to su naučili zadnjih 25 godina,igrati samo namestene utakmice.

    0
    0
    Odgovori
  2. Fudbal jeste muška igra ali problem je u tome što vi u Humsku niste došli da igrate fudbal nego da se bijete, provocirate i probate da sačuvate gol. Ono što ste vi radili bilo je sve samo ne fudbalska igra. Ne sećam se da sam ikada video da je neka ekipa napravila više faulova od Bačke protiv Partizana, videćemo da li će imati isti stil igre i jednaku želju za bodom i protiv nekih drugih.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter