5
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

OGLASILA SE ZVEZDA: Ostali bez Mitrovića, evo koje sve mečeve preskače kapiten…

Objavljeno: 21.11.16 u 23:02

Kapiten Crvene zvezde Luka Mitrović povredio se povredio tokom treće četvrtine posle čega je napustio igru uz pomoć saigrača.

Klub sa Malog Kalemegdana se oglasio povodom povrede ‘četvorke’, a evo koliko će malerozni Mitrović odsustvovati sa terena. Naime, on je istegao mišić lista i sledi mu pauza od sedam do deset dana.

To znači da sigurno neće biti u timu za meč Evrolige sa Anadolu Efesom u Istanbulu, ali ni nekoliko dana kasnije kada se putuje u Ljubljanu. Pod znakom pitanja je hoće li se Mitrović oporaviti do duela sa Žalgirisom u Beogradu 5. decembra. Dobra vest je ta što će Luka Mitrović čim prođe period odmora biti spreman da zaigra…

0
0

5 Komentara

  1. Luka, crno beli brate, dodji u Svetinju-KKP, milogorac tebe, Dangubu, Guduru..,UNISTAVA u Frankenstajnu koji nece jos dugo..TRAJATI, KRH JE, LOMLJIV..PADA, UBRZO K’O KULA OD KARATA..KRAJ POCINJE..ODGORRRE .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Oni su upravo u najvećoj svetinji na ovim prostorima i dominiraju,ubijaju,rasturaju na proste činioce svakojaku boraniju.Svetinja se vratila na mesto koje joj oduvek pripada i tu će se zadržati jako dugo a kraj nakaradnog kluba,nastalog u Zagrebu je počeo i uskoro se očekuje da mu zakucamo ekser.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter