0
Evropske lige

ČAST ZA RADOVANOVIĆA: Srpski internacionalac po prvi put kapiten Kjeva

Objavljeno: 21.11.16 u 12:17

Fudbaleri Kjeva savladali su Kaljari sa 1-0 u 13. kolu Serije A, a ova utakmica bila je posebno značajna za srpskog fudbalera Ivana Radovanovića koji je po prvi put dobio kapitensku traku na jednoj zvaničnoj utakmici.

28-godišnji igrač, koji je u ekipi iz Verone od 2013, kaže da je bio počastvovan kada mu je dugogodišnji kapiten ekipe, Serđo Pelisijer, prepustio traku kada je napuštao teren.

-Kada je Pelisijer izlazio iz igre, Ingleze koji je ulazio na teren mi je doneo traku. U prvom trenutku sam bio iznenađen, onda sam se okrenuo okolo i video da sam od igrača koji su na terenu, najduže u klubu. Bila mi je velika čast što sam dobio traku od legende kluba, igrača koji je odigrao 400 utakmica i dao 99 golova za Kjevo u Seriji A – kaže Radovanović.

Kjevo je pre ove utakmice bio bez pobede na pet mečeva i srpski vezista veruje kako bi ova pobeda mogla da motiviše ekipu da uđe u bolju seriju rezultata.

-Posle par lošijih rezultata, uspeli smo da pobedimo pred našom publikom što nam mnogo znači i što nas ohrabruje za predstojeće duele – tvrdi Radovanović.

Srpski vezista je nedavno posao otac i ističe da mu to donosi dodatnu motivaciju i radost kako u privatnom tako i u profesionalnom životu.

-Pre tri nedelje smo supruga i ja dobili kćerku i sigurno da mi to predstavlja još veći motiv i odgovornost, kako na terenu tako i van terena, da dam svoj maksimum – zaključio je Radovanović.

Kjevo se pobedom nad Kaljarijem popeo u gornju polovinu tabele i u narednom kolu gostuje ekipi Torina, koja je trenutno sedma.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter