4
AdmiralBet ABA Liga

UMESTO U CRNO-BELOM: Velika želja Partizana pojačala jednog od najvećih rivala (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 20.11.16 u 18:29

Nadali su se navijači Partizana da će Vladimir Dragićević pojačati klub iz Humske i tako zameniti povređenog Đorđa Majstorovića, ali to se neće desiti.

Dragićević će karijeru nastaviti u poljskoj Zelenoj Gori, klubu za koji je već nastupao.

Partizanu ne preostaje ništa drugo nego da pokuša da pronađe neko alternativno rešenje, ili da se osloni na postojeći igrački kadar.

Dragićević će tako igrati protiv Partizana, pošto se ove dve ekipe nalaze u grupi u FIBA Ligi šampiona, a prvi susret crno-beli su dobili 58:56.

Ovde možete videti najbolje poteze Dragićevićeve karijere:

(Youtube/Birdman VSeven)

0
0

4 Komentara

  1. Pekovic je dosao u Partizan sa saznanjem da su dugovanja oko 5 mil. To je malo deo onoga sto je on zaradio u dosadasnjoj karijeri, sto ce reci da je za njega lagan posao, smanjiti ili isplatiti dugove Partizana i praviti dobru ekipu. Ako si dosao u klub koji duguje, otkacio trenera koji je stvarao svestske igrace i na taj nacin odrzavao klub, sta sad hoces????????? JASNO JE, ZELIS DA BUDES VECITO DRUGI DOK ZIDAS ZGRADE PO ZLATIBORU, TODORIC I SILOBAD DOBILI CLANSKU KARTU I REDOVNU PLATU. A GDE JE TU PARTIZAN,NAVIJACI,TRADICIJA,LEGENDE KLUBA,….
    PEKOVICU SVE SI UPROPASTIO ,DOBIO NA POKLON IMANJE NA ZLATIBORU, ZABORAVIO SI SAMO DA KAZES „HVALA PREMIJERU“ RUGLO OD COVEKA

    0
    0
    Odgovori
    • Davno smo konstantovali da treba da se potpisuješ sa MOZGA BEZ,to je kao prvo i osnovno.Kao drugo,niko nije ni lud ni toliko glup da svojim parama isplaćuje nečije dugove,što su neki sami sebi trpali u džepove dok je moglo i dok su imali zeleno svetlo od tadašnje vlade a sad ih nazivaš stvaraocima.Oni su te igrače otimali iz drugih klubova za nula dinara,na najpokvareniji način i kasnije od njihove prodaje,stavljali sebi pare u džepove a klub zaduživali.Zadnji dobar igrač iz te vaše tzv.škole je Mića Berić,zar to nije rekao Grbović,vaša legenda.Od katanca vas je spasao taj premijer,koga pominješ i na koga kukate a on vam održava klub i uplaćuje državne pare na račun,kojima kupujete po čitav tim u sezoni.Šta bi ste vi hteli,da budete prvi doživotno?Vi ste bili klub na margini bivše države i ovo vam je premija što ste drugi u zemlji i 5 u regionu.Klub koji zaslužuje da je najbolji,nalazi se na čelu tabele i tako i treba da ostane.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter