0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MILKO BJELICA: Žal zbog poraza ‘na loptu’, ali u ovakvoj ekipi nikada nisam igrao!

Objavljeno: 20.11.16 u 17:05

Jedan od najiskusnijih košarkaša Crvene zvezde, Milko Bjelica, pozitivno je iznenadio navijače Crvene zvezde odličnim partijama na početku sezone, i među najzaslužnijima je – ukoliko uopšte postoji takva podela u ovom timu Zvezde – za odlične rezultate kako u ABA, tako i u Evroligi.

U kratkom intervjuu koji je dao za „Sportski žurnal“, ne krije da u ekipi postoji žal zbog poraza protiv Darušafake i Uniksa, ali da je rano za bilo kakve zaključke:

– Sigurno da ostaje žal zbog mečeva koje smo izgubili na loptu, protiv Uniksa i Darušafake. Ali, svejedno, još uvek je rano pričati o bilo čemu i praviti bilo kakve projekcije. Iza nas je tek osam evropskih utakmica, tako da treba da ostanemo koncentrisani, da iz svake situacije izvlačimo pouke i razmišljamo o onome što sledi, rekao je Bjelica.

Upitan da prokomentariše tim Zvezde nakon što je proveo već neko vreme u ovom sastavu, Bjelica priznaje – u ovakvoj ekipi do sada nije igrao:

– Ovo je izuzetno poletna ekipa. Prvi put u karijeri sam u timu u kome igrači daju toliko energije. Puni smo talenta, svi su željni dokazivanja. Ova ekipa pokazuje dosta, ali i dalje poseduje veliki prostor za napredak. I sigurno da ćemo iz meča u meč igrati bolje. Ipak, ponavljam. Tek je novembar i početak sezona.  Ono što mi želimo i što je najvažnije, dolazi na kraju, zaključio je rođeni Beograđanin.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter