4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PRED GOSTOVANJE U ZADRU: Džikić istakao koji su osnovni zadaci crno-belih u ‘gradu košarke’

Objavljeno: 19.11.16 u 00:16

Partizan u subotu od 19 časova igra meč 10. kola ABA JTD lige protiv Zadra.

Trener crno-belih, Aleksandar Džikić, otkrio je koji su osnovni zadaci njegovog tima na ovom gostovanju u Zadru.

– Naš osnovni zadatak je da popravimo utisak iz poslednje utakmice i da ono što od nas zavisi uradimo i iskontrolišemo. Potrebno je da svi shvatimo da nema lakih protivnika, i tako ćemo se ponašati i u pripremi za ovo gostovanje, rekao je Džikić.

Trener Partizana istakao je vrline Zadrana u ovoj sezoni:

Zadar igra sa nešto manje igrača u rotaciji, ali ipak igraju brzo, energično. Imaju dobru ravnotežu i ritam u napadu.

Crno-beli imaju ozbiljne kadrovske probleme.

– Imamo nekoliko povređenih igrača, nekoliko njih je na poštedi i smanjenom režimu treninga, ali u grad košarke dolazimo da damo sve od sebe, bez obzira ko bude spreman, a ko ne, zaključio je Džikić, koji ne može da računa na trojicu važnih igrača.

0
0

4 Komentara

  1. ..TO Dzile ne bi trebalo (mada, ko zna..) da bude tesko, s’obzirom da smo proslu tekmu odigrali po VISEDECENIJSKOM sistemu FMPcz-ovaca, nego, sta je sa pojacanjima, izadji JAVNO i GLASNO pa reci u cemu je problem, da jedan polu-privatni kk-mutant ili frankestajn juce osnovan ima budzet od 10 milki, a MI jedva 2 milke..!!!?? .!. XXAAXXAA .!. Zar je moguce da vrabac i robinZon imaju toliki kredit i da nismo u „prilici“ da im dovedemo „ZAMENU“.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  2. ..TO Dzile ne bi trebalo (mada, ko zna..) da bude tesko, s’obzirom da smo proslu tekmu odigrali po VISEDECENIJSKOM sistemu FMPcz-ovaca, nego, sta je sa pojacanjima, izadji JAVNO i GLASNO pa reci u cemu je problem, da jedan polu-privatni kk-mutant ili frankestajn juce osnovan ima budzet od 10 milki, a MI jedva 2 milke..!!!?? .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter