5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZANIMLJIV BOŽOVIĆEV IZBOR: Nema Huga u derbiju kola, Ristić ‘jači od umora’ (FOTO) (SASTAVI)

Objavljeno: 19.11.16 u 16:45

Treneri Dragan Ivanović i Miodrag Božović izabrali su sastave koji će se „sudariti“ u derbi meču 16. kola Superlige.

Miodrag Božović je istakao da Zvezda u svakom kolu ide na pobedu, bez obzira na protivnika, tako da ni serija tima iz Kruševca od šest vezanih pobeda nije nešto što je trenera Crvene zvezde nateralo da ustukne.

Božović se odlučio da u startnu postavu stavi i Dušana Anđelkovića i Mihaila Risitća, s tim što će Risitć igrati u veznom redu, dok je malo iznenađenje ostanak Slavoljuba Srnića na klupi, umesto kog bi po krilu, pored Ruiza, trebalo da dejstvuje Srđan Plavšić.

To znači da je Mihailo Ristić ipak „jači od umora“, te da će imati snage za utakmicu u Kruševcu, uprkos činjenici da je igrao „teških 50 sekundi“ u dresu reprezentacije.

Takođe, ni na ovom meču neće biti Huga Vijeire, već će napad od početka predvoditi Predrag Sikimić.

 

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Sastavi:

Crvena zvezda:
Manojlović, Petković, Le Talek, Luković, Anđelković, Donald, Poletanović, Ristić, Plavšić, Ruiz, Sikimić

Napredak: N. Petrović, Simonović, Miladinović, Leković, Ndijaje, Šljivić, B.Petrović, Projić, Markovski, Vukanović, Gobeljić

[/stextbox]

0
0

5 Komentara

    • Jeste postigao i hvala bogu zbog pobede ali tesko nama jer ga niko nece izbaciti iz tima.Do tada je bio ubedljivo najgori igrac na terenu a i posle toga je uprskao nekoliko kontri,jednostavno decko nije kalibar za nas klub.Bozovic je neverovatno tvrdoglav covek,koji je miljenik srece.Zamenio je mozda i najboljeg igraca do tada,Plavsica sa Orlandinjom i imali smo 3 drveta u napadu,Sikimic,Orlandinjo i Ruiz,kad sve saberes,nema ni pola dobrog igraca.Lujdi moji,ova 3 igraca nikako nisu za Zvezdu a imamo jos takvih,Fibel,Petkovic,koji je danas odigrao najbolju tekmu u sezoni,Andjelkovic i da ne nabrajam vise.Igraci se samo nagomilavaju i to sumnjivog kvaliteta a oni koji vrede,greju klupu ili su na tribinama.

      0
      0
      Odgovori
  1. Nikada mi nece biti jasno,sta su Zvezdini navijaci skrivili bogu da moraju da gledaju bezveznjakovica i neznalicu Ruiza,umesto Srnic da bude u startnoj postavi jer je decko izmislio fudbal za ovog stranca.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter