10
Domaći fudbal

INCIDENTI NA KARAĐORĐU: Navijači Partizana prekinuli okršaj Vojvodine i Novog Pazara! (VIDEO)

Objavljeno: 19.11.16 u 19:35

Sve smo videli u srpskom fudbalu, ali ovako nešto još uvek ne. Zaista.

Dešavali su se i mnogo veći incidenti na ‘sportskim priredbama’ u Srbiji, ali da meč prekinu navijači kluba koji uopšte nije akter tog događa… Čini nam se da smo to danas po prvi put videli.

U Novom Sadu, Vojvodina je ostvarila ubedljivu pobedu nad Novim Pazarom (3:0), a najzanimljiviji detalj na meču dogodio se ni manje ni više nego na tribinama Karađorđa, kada je grupa od desetak navijača Partizana ušla na zapadnu tribinu, razvija crno-belu zastavu i počela da skandira svom timu.

Tada im je prišao jedan navijač Vojvodine i došlo je do sukoba. Grobari su ga napali bakljom, ali srećom nije došlo do ozbiljnijeg incidenta. Navijači Partizana su zatim napustili stadion, a za njima je krenulo nekoliko navijača novosadskog kluba. Međutim, iz policije uveravaju da nisu bili primorani da intervenišu.

0
0

10 Komentara

  1. Sinko mozda su i vasi obukli dreseve Partizana i izazvali incident,ko nema klub to smo videli 2011 cije klub ugasen,a ciji pokusavaju svim silama da ugase,ali im se nesto neda…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter