0
Evropske lige

HOTSPORT FANTAZI: Nastavlja se borba, koga u tim posle dve nedelje pauze? (FOTO)

Objavljeno: 19.11.16 u 12:51

Nakon reprezentativne pauze nastavlja se takmičenje u Premijer ligi, a ujedno i u okviru lige u HotSport Fantaziju.

U poslednjem kolu imali smo jedinstvenu situaciju kada su čak dvojica takmičara kolo završili sa identičnim brojem bodova. Obojici je tada Eden Azar kao kapiten doneo ogroman broj poena, pa se ozbiljno zakuvalo na vrhu tabele.

Što se tiče generalnog plasmana, i dalje je na prvom mestu ekipa ‘I tako’ Slobodana Prodana sa 688 poena, na drugom mestu je Miloš Grubor i tim ‘Chelsea’ sa 677, dok je na trećoj poziciji Branko Nikolić sa ekipom ‘Solo Rabadžije’ i ukupno 675 poena.

Screenshot_3

Biće uzburljivo i ovog vikenda, pogotovo na početku kada se u derbiju kola sastaju Mančester junajted i Arsenal na Old trafordu.

Naš je savet da izbegnete postavljanje kapitena vaših timova nekih igrača iz ove dve ekipe, s obzirom da teško da neko može tačno da proceni kako će se taj meč završiti. Osim ako ne želite da rizikujete sa Ibrom ili Sančezom

HOTSPORT FANTAZI: Jedinstvena situacija – ne jedan, nego dvojica najboljih u vikendu za nama! (FOTO)

Isto tako, dosta bi mogao da vam donese iz Mančester sitija, recimo Serhio Aguero, pošto se danas sastaju sa Kristal Palasom i očekuje se bolja igra Gvardiolinih momaka i ubedljiva pobeda.

Ostalo je na vama, probajte da se izborite za vredne nagrade, pošto posle svakog kola Max Bet nagrađuje tri igrača sa najviše prikupljenih poena u jednom kolu.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Premijer liga, 12. kolo

Subota, 19. novembar:

13.30 Mančester junajted – Arsenal
16.00 Kristal Palas – Mančester siti
16.00 Sautempton – Liverpul
16.00 Stouk – Bornemaut
16.00 Everton – Svonsi
16.00 Sanderlend – Hal
16.00 Votford – Lester
18.30 Totenhem – Vest Hem

Nedelja, 20. novembar:

17.00 Midlzbro – Čelsi

Ponedeljak, 21. novembar:

21.00 VBA – Barnli

[/stextbox]

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter