0
Tenis

FENOMENALNA OLGA: Danilovićeva u prvom ‘profi’ seniorskom finalu!

Objavljeno: 19.11.16 u 11:25

Najveći biser srpskog tenisa nastavlja da beleži izuzetne rezultate, a ovog jutra iz Antalije nam stižu fantastične vesti.

Petnaestogodišnja Olga Danilović plasirala se u prvo finale seniorskog profesionalnog turnira, pošto je jutros u polufinalu turnira u Antaliji savladala favorita, drugu nositeljku, Pio Konig iz Austrije, sa 2:0.

Meč je ličio na Olgin duel u četvrtfinalu, trajao je nešto manje od 100 minuta i na kraju sa 7:5 i 6:2 je srpska teniserka ušla u finale napravivši veliki podvig.

KO JE NAJBUČNIJI U SVLAČIONICI: Jelena Janković, naravno!

U finalu će se mlada nada srpskog, ali i svetskog tenisa, sastati sa slovačkom predstavnicom Vivijen Juhazovom, koja je prvi favorit ovog turnira.

Podsetimo, Danilovićeva se na ovom turniru našla usled specijalne pozivnice od strane organizatora, a nastupiće i u finalu dublovam pošto će u paru sa Turkinjom Bergu Čengizovom igrati protiv nemačkog dubla Tajsija-Porderger.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter