0
Auto Moto

Foto: dusanborkovic.com

DUCA ODLIČAN U MAKAU: Borković kreće sa petog mesta

Objavljeno: 19.11.16 u 13:08

Najbolji srpski automobilista Dušan Borković odlično je izvezao kvalifikacije pred buran vikend u Makau koji ga očekuje.

Borković je u kvalifikacijama zauzeo peto mesto i u trkački vikend u Makau ulazi sa vrlo dobrom startnom pozicijom.

To mu je donelo novi bod u generalnom plasmanu, gde se pred predstojeće dve trke nalazi na sedmom mestu sa 162 osvojena boda.

U pitanju je poslednji trkački vikend u TCR sezoni i pred dve glavne trke srpski vozač je zadovoljan startnom pozicijom.

– Ovo su sigurno najčudnije kvalifikacije koje sam ikada vozio, ali sam zaista zadovoljan. S obzirom da sam prvi put u Makau, mogu da kažem da sam se snašao mnogo bolje nego što sam mislio. Po ovoj stazi se do pred sam početak vikenda odvija gradski saobraćaj, a kiša koja je pala asfalt je učinila samo klizavijim.

– Očekuju me veoma teške trke, pogotovo što prognoza najavljuje kišu i za drugu trku, ali sam pun optimizma. Cilj mi je da završim obe trke, ali i da poboljšam generalni plasman, kako bih se što bolje ‘naoštrio’ za sledeću sezonu – rekao je Borković.

Poslednje dve trke u sezoni voziće se u noći između subote i nedelje po srednjeevropskom vremenu, prva od tri sata posle ponoći, a druga sa početkom u 4:15h.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter