8
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ABA LIGA: Crno-beli prekinuli seriju poraza na Jadranu (VIDEO)

Objavljeno: 19.11.16 u 21:03

Košarkaši Partizana pobedili su u gostima Zadar sa 76:69 (22:20, 17:18, 20:19, 17:12), u 10. kolu Jadranske lige i tako prekinuli seriju od tri uzastopna poraza.

Partizan je pobedio timskom igrom. Uroš Luković završio je utakmicu sa 14 poena i osam skokova, Stefan Birčević postigao je 15 poena, dok je Vanja Marinković dao 12, a Vil Hečer 11 poena.

Najefikasniji u timu Zadra bio je Bojan Barać sa 24 poena.

Partizanu je ovo bila sedma pobeda u sezoni i sada je na trećem mestu na tabeli, ali sa utakmicom više od Cedevite, koja ima pobedu manje i sutra igra protiv Cibone, koja takođe ima šest pobeda. S druge strane, Zadar je sedmi, sa četiri pobede.

[stextbox id=“hotsport_text_box“]

ZADAR: Vladović 12, Jelenković, Krajina 2, Jurica, Spaleta, Brzoja 3, Marinković 16, Tomas, Barać 24, Ramljak 6, Vrkić, Mazalin 6.

PARTIZAN: Robinson 3, Ratkovica 3, Vrabac 5, Marinković 12, Veličković 5, Birčević 15, Koprivica, Andrić 8, Hečer 11, Pot, Karahodžić, Luković 14.

[/stextbox]

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

8 Komentara

  1. Jbg. mi nastavili po navici da deremo ustasiju na njihovom terenu, kao sto po navici i naturalizovane tj. zaostale turke fkcz na Srpskom tlu u fudbalu, a uskoro PONOVO-ZAUVEK.K.K. i fmpczkkmutantideavoliga kada presusi i ovaj bankomat i sipanje u kriminalni brlog onih koji se podapiraju cucecke .!. XXAAXXAA .!. GAZI KKP SVEEE

    0
    0
    Odgovori
    • ..da dodam jos i to da Najuspesniji KK Srbije svih vremena-KKP, u zadru dodje vise publike da gleda nego kk mutant-fmpczduvagaivoli u EL putnjicavih PANTERRRA .!. XXAAXXAA .!.

      0
      0
      Odgovori
    • ..da dodam jos i to da Najuspesniji KK Srbije svih vremena-KKP, u zadru dodje vise publike da gleda nego kk mutant-fmpczduvagaivoli u EL putnjicavih PANTERRRA .!. XXAAXXAA .!. Jbg. ipak je neko Institucija, a neko prostitucija i potomak turcina i bludniceeee .!. XXAAXXAA .!.

      0
      0
      Odgovori
  2. U derbiju Hrvatske,zasluzena pobeda zagoraca nad dalmatincima…e Kolinda,zasto se vise para daju Zadranima umesto trecem klubu iz Zagreba…stidi se Kolindice

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter