0
Domaći fudbal

SUPERLIGA SRBIJE: Bojović doneo tri boda Mladosti na Banjici (VIDEO)

Objavljeno: 18.11.16 u 19:08

U prvoj utakmici 16. kola Superlige Srbije, lučanska Mladost nastavila je sa odličnim rezultatima, pošto je u gostima kod Rada slavila sa 2:1.

Rad je tako doživeo tek prvi poraz na domaćem terenu u ovoj sezoni. Na ovom gostovanju nisu uspeli da slave ni Čukarički ni Vojvodina, ali jeste Mladost iz Lučana.

Činilo se da od toga neće biti ništa, pošto je već u 13. minutu dosuđen penal za domaći tim, koji su Radovci uspeli da realizaciju. Međutim, samo deset minuta kasnije izjednačenje gostima donosi Bojović, takođe iz penala. Isti igrač postigao je i drugi pogodak za Mladost, nakon sjajne akcije u 53. minutu meča.

Rad je imao nekoliko odličnih prilika da postigne drugi pogodak, te u najgorem slučaju ostane neporažen na ovom meču. Međutim, izabranici Nenada Milanovića odradili su odličan posao u odbrani, te su sačuvali svoju mrežu i došli do velika tri boda na Banjici.

[stextbox id=“hotsport_text_box“]

SUPERLIGA SRBIJE – 16. KOLO:

Petak:

Rad – Mladost Lučani 1:2 (1:1)
(Lutovac 13p – Bojović 23p, 53)

Subota:

13.30 Borac – Metalac
13.30 Čukarički – Radnički Niš
13.30 Javor – Radnik
13.30 Spartak Subotica – Voždovac
15.00 Partizan – Bačka
17.00 Napredak – Crvena zvezda
17.00 Vojvodina – Novi Pazar

[/stextbox]

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter