0
Košarka

FOTO: STARSPORT

LOŠE VESTI: Srpski košarkaš, ipak, mora da završi karijeru pre vremena!

Objavljeno: 18.11.16 u 23:55

Iako je postojala nada, raspršena je nakon rezultata poslednjeg pregleda.

Lekari su još pre dva meseca, kada je doživeo tešku povredu, preporučili iskusnom srpskom centru Nenadu Krstiću da završi igračku karijeru, jer će u suprotnom ozbiljno ugroziti svoje zdravlje. On je insistirao na oporavku i nadao se da do toga još uveke neće doći. Međutim, i poslednja nada je izgleda ugašena.

Tu informaciju Krstić je potvrdio Sportskoj centrali. Rezultati su definitivno loši i nema ništa od eventualnog povratka na teren.

Krstić je imao bogatu igračku karijeru, u kojoj je nastupao za Partizan, Nju Džersi, Trijumf, Oklahomu, Boston, CSKA Moskvu i Andolu Efes. Iako već ima 33 godine, verujemo u to da je mogao da igra još nekoliko godina, samo da ga je zdravlje poslužilo.

Iskusni centar je dugo godina nastupao i za reprezentaciju Srbije, sa kojom je osvojio srebro na Evropskom prvenstvu u Poljskoj 2009. i srebro na Svetskom prvenstvo u Španiji pre dve godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter