2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIKOLIĆ ZOVE NAVIJAČE: Konac delo krasi… (VIDEO)

Objavljeno: 18.11.16 u 12:14

Uoči nastavka šampionata u Superligi Srbije, trener Partizana Marko Nikolić imao je kratko i jasno obraćanje uoči utakmice protiv Bačke.

Partizan će protiv Bačke tražiti nastavak odlične serije u kojoj se nalazi i potrage za Crvenom zvezdom na čelu tabele Superlige Srbije.

– Činjenica je da se nalazimo u dobroj takmičarskoj seriji u poslednjih 11 utakmica, sa 10 pobeda. Ali to ne znači mnogo pred poslednji ciklus. Stalo nam je da narednih šest utakmica, koje mogu da odrede sezonu, odradimo na pravi način. Kao i u svakom poslu i kod nas važi izreka ‘Konac delo krasi’. Želimo da polusezonu privedemo u maniru u kom je ona bila u poslednjih dva ili tri meseca – rekao je Nikolić na konferenciji za medije na stadionu u Humskoj.

Novinari nisu imali pitanja, a Nikolić je u svom obraćanju imao samo reči hvale o ekipi Bačke. A napomenuo je i jednu veliku specifičnost sutrašnje utakmice.

– Bačka nam je na početku prvenstva napravila problem i oduzela dva boda. I specifična je situacija, pošto nam u dva kola zaredom dolazi isti trener na stadion (prim.aut. Zoran Govedarica je bio trener Novog Pazara, a od pre par dana je šef struke Bačke). Najteže su one utakmice koje su unapred dobijene, a ja je u ovom trenutku apsolutno ne smatram tako – prokomentarisao je sutrašnji meč šef struke Partizana.

PONOS CRNO-BELIH: ‘Bleki’ Milenković će ovim rečima dodatno kupiti navijače Partizana!

– Jedini način da dođemo do pobede je motivacija na gornjoj granici, disciplina u igri, a onda dolazi kvalitet i sve to prati rezultat – istakao je Nikolić i na kraju pozvao navijače da u što većem broju dođu na stadion, jer im i termin od 15 časova ide na ruku.

Kadrovska situacija je odlična, svi igrači Partizana u spremni za sutrašnji meč.

(Izvor: youtube / FK Partizan Beograd)

0
0

2 Komentara

  1. Ajmo glodare sa daske, zove te tvoj pulen od trenera da idesh malo na stadion, da vidish kakva je atmosfera medju 643 glodara na jugu, a ne da utakmice pratish preko portala

    0
    0
    Odgovori
    • Bolje da ih prati preko portala nego da ulazi na stadion besplatno i da nas one cikice na ulazima stadiona vuku za ruke kao vac cigane.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter