3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

U PARTIZANU SVESNI NEDOSTATAKA: Iliev otkrio šta je najveći prioritet crno-belih u zimskom prelaznom roku

Objavljeno: 17.11.16 u 15:39

Sportski direktor Partizana, Ivica Iliev, otkrio je šta će biti glavni prioretitet crno-belih u zimskom prelaznom roku i najavio da neće biti masovne prodaje igrača.

Činjenica je da je Partizan poprilično ‘tanak’ na poziciji centralnog defanzivca, pa su na tom mestu potrebna pojačanja. Treneru Nikoliću na raspolaganju su Gregor Balažic, Nikola Milenković i Bojan Ostojić, dok je Sedrik Gogua na izlaznim vratima.

– Za nas je januarski rok najbitniji, jer tu pravimo bazu za sledeću sezonu, za evropske kvalifikacije i sve ono što nas čeka. Trener želi centralnog odbrambenog igrača. Ta pozicija je deficitarna u timu i to će biti najvažnija meta u predstojećem prelaznom roku. Sve ostalo će biti uslovljeno odlascima, otkrio je Ivica Iliev.

Iz Partizana bi trebalo da odu dvojica ili trojica igrača, iako su u Humsku 1 stigle ponude za čak šest, sedam prvotimaca.

– Na nekim pozicijama smo i prenatrpani. Recimo, napad. Dušan Vlahović, koji je ekstremni talenat, ne može da dođe do izražaja, imamo tu i Đorđa Jovanovića, imamo i dečka 2000. godište, takođe vanserijskog, kao i dečka 1998. godište, takođe ultratalentovan. Ali je u timu uvek potrebno imati jednog ili dvojicu iskusnih napadača koji će igrati evropske utakmice, nositi pritisak, dodao je Iliev.

0
0

3 Komentara

  1. Maraš…Nikola Maraš bi bio pojačanje u pravom smislu te reči.U paru sa Blekijem Milenkovićem,zalog za budućnist.Maraš je već 2-3 godine standardan igrač,iskusan,dobar momak…

    0
    0
    Odgovori
    • Oni su slicnih karakteristika,doduse Maras je puno iskusniji i bolji igrac od Milenkovica,koji je obicno drvo,koga neko nenormalno forsira,misleci da ce staviti sebi lovu u dzep,njegovom prodajom.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter