0
Odbojka

FOTO: Youtube

RASTE PODRŠKA: I Boričić stao uz Vanju Grbića

Objavljeno: 17.11.16 u 12:15

Predsednik Evropske odbojkaške federacije (CEV) Aleksandar Boričić rekao je danas da podržava kandidaturu Vladimira Grbića za predsednika Odbojkaškog saveza Srbije.

Nekadašnji prvi čovek OSS je ocenio da obojica kandidata za predsednika, i Vladimir Grbić i Zoran Gajić, zaslužuju poštovanje zbog svega što su uradili za razvoj te organizacije.

– Povodom Izborne skupštine OSS želim da obavestim odbojkašku javnost da obojica kandidata, i Vladimir Grbić i Zoran Gajić, zaslužuju poštovanje i ugled za doprinos koji su dali za razvoj naše organizacije i postizanje sjajnih rezultata, navodi se u saopštenju Boričića.

Boričić je, ipak, objasnio je zašto ipak podržava Grbića za tu funkciju.

– Ipak, moram da istaknem da u ovom trenutku Vladimir Grbić ima moju punu podršku zbog toga što je osam godina proveo na mestu potpredsednika Saveza, upoznao je kako uspešan Savez funkcioniše i sam dao veliki doprinos u osvajanju velikih trofeja, a posebno u osvajanju prve evropske medalje u odbojci na pesku, naveo je Boričić.

– To iskustvo i osam godina provedenih u Savezu mu u ovom trenutku daje veliku prednost i nadam se, da će sa svojim saradnicima, ukoliko bude izabran, još više unaprediti rad OSS i omogućiti još bolje uslove svim igračima i igračicama, dodao je on.

Izborna Skupština OSS održaće se u nedelju, 27. novembra.

Prethodni predsednik Nenad Golijanin smenjen je posle samo šest meseci na toj funkciji zato što je na kongresu FIVB bio uzdržan prilikom glasanja o prijemu Kosova u članstvo te organizacije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter