0
Evroliga

‘PUCA’ IZ SVIH POZICIJA: Zvezdini košarkaši na njega će morati da obrate posebnu pažnju večeras (VIDEO)

Objavljeno: 17.11.16 u 14:42

Košarkaši Olimpije iz Milana odradili su jutros trening u Beogradskoj areni. Ono što smo bili u prilici da vidimo, u video prilogu koji su objavili na zvaničnom Tviter profilu, nagoveštava da su se ekspresno prilagodili uslovima.

Tu pre svega mislimo na njihovog možda i najboljeg igrača, italijanskog reprezentativca Alesandra Đentilea, koji je pogodio trojku sa polovine terena. Isto to uradio je i nedavno, u poslednjoj sekundi prvog poluvremena sa Anadolu Efesom.

Đentile ove sezone u Evroligi beleži prosečan učinak od 11,1 poen po meču. Doduše, nije briljirao sa pozicije za tri poena, jer je pogodio samo dva puta iz 10 pokušaja. Daleko je uspešniji za pozicije za dva poena, gde je do sada imao 53,7% uspešnosti.

Međutim, koš koji je jutros postigao na treningu trebalo bi da uključi ‘crvenu lampicu’ u redovima Crvene zvezde, jer je Italijan na taj način pokazao da može da zapreti iz svih pozicija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter