2
Evroliga

FOTO: STARSPORT

KAKAV DAN ZA ZVEZDU: Radonjić najbolji u Evroligi, a najava Italijana za susret će izazvati navalu adrenalina kod navijača (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 17.11.16 u 12:32

Crvena zvezda od 19 časova večeras igra susret 8. kola Evrolige, a navijači kluba sa Malog Kalemegdana itekako imaju razloga da budu ponosni.

Dejan Radonjić je od strane portala „Eurohups“ proglašen za najboljeg trenera Evrolige u proteklom kolu, nakon što su crveno-beli savladali tim šampiona NemačkeBrose Bamberga na gostovanju u sedmom kolu elitnog košarkaškog takmičenja.

– Pogodite ko je jedini tim sa pobedom na „strani“ ove nedelje? Da, u pravu ste! Samo Crvena zvezda je uspela da pobedi na gostovanju, i to protiv šampiona Nemačke, Brose Bamberga, a trener Radonjić, čovek koji ne puni naslove rečima već rezultatima, ponovo je uspeo. Ova pobeda ekipu iz Srbije održava na pravom putu, i jasno je već sad da će se crveno-beli boriti za plej of. A ukoliko zabeleže još neku pobedu van Beograda, ko zna…

A nakon što je uprava Zvezde ovaj susret najavila kao „Srpski posao“, aludirajući na kultni film „The Italian job“…

…usledila je ništa manje motivišuća najava sa neočekivane strane – iz italijanskih medija. Naime, italijanska ispostava Foksa na svom Tviteru okačila je video najavu ovog susreta, a na njoj je akcenat na navijačima Zvezde. Italijani očigledno očekuju spektakl…

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter