0
ATP

FURIOZNI ĐOKOVIĆ: Srpski teniser deklasirao Davida Gofana (VIDEO)

Objavljeno: 17.11.16 u 16:35

U meču trećeg kola grupe ‘Ivan Lendl’ na Završnom mastersu sezone, Novak Đoković ostvario je ubedljivu pobedu nad Davidom Gofanom sa 6:1, 6:2.

Belgijski teniser je iznenada ‘uskočio’ na turnir umesto povređenog Gaela Monfisa. Đoković je to iskoristio na pravi način, te je ostvario još jednu pobedu, koja mu je donela dodatnih 200 bodova.

Đoković je slomio otpor Belgijanca već u četvrtom gemu prvog seta. Tada je stigao do prvog brejka, a zatim je u svoju korist rešio i naredna tri gema, i sve to za ubedljiv trijumf u prvom setu – 6:1.

U drugom setu, Gofan je krenuo nešto bolje, ali je ubrzo potom ponovo posustao. Izgubio je narednih pet gemova, te je samo usled Đokovićeg opuštanja na kraju uspeo da dođe do drugog gema. Međutim, to nije bilo dovoljno da iole ozbiljnije zapreti, te je srpski teniser i drugi set rešio ubedljivo u svoju korist – 6:2.

Bravo Novače! Idemo korak po korak, do povratka na prvo mesto.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter