1
ATP

BIVŠI TRENER ENDIJA MARIJA: Nije Novak baš sav svoj…

Objavljeno: 17.11.16 u 11:17

Novak Đoković je, u naletu besa, jednu lopticu tokom susreta sa Dominikom Timom uputio ka tribinama, što je izazvalo poprilično burne reakcije širom sveta.

Svoje mišljenje je izrazio i Tim Henman, teniser koji je upravo iz tog razloga diskvalifikovan sa Vimbldona 1995. godine, kada je lopticom pogodio skuljačicu koja je bila pored terena.

– Imao je sreće jer nije nikoga pogodio, inače bi automatski bio diskvalifikovan. Ali, da je rekao „Pogrešio sam. Imao sam sreće što sam se izvukao, neće se ponoviti“, ljudi bi verovatno drugačije reagovali, prokomentarisao je braspravu sa novinarem nakon meča.

Potom je dodao:

– Iznenađuje me da čovek, sa toliko iskustva, radi takve stvari. Ali to verovanto najbolje pokazuje u kakvom je psihičkom stanju, zaključio je Henman.

Bivši trener Endija Marija, Majls Meklagan, bio je malo direktniji:

Novak je frustriran. U drugom delu sezone nije sav svoj. Šokiralo me je ono što je uradio, jednostavno nije pri sebi, rekao je Meklagan.

OVO DO SAD NISTE VIDELI: Nikad čudniji početak meča Novaka Đokovića! (VIDEO)

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter