6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VESTI SA SEVERA: Norvežani ‘kvare’ posao Zvezdi

Objavljeno: 16.11.16 u 09:48

Crvena zvezda će u zimskom prelaznom roku sigurno ostati bez napadača Huga Vijeire, a kao zamena pominju se dva imena Srđan Vujaklija i Nemanja Milić.

Dok je prvi već potpisao ugovor sa crveno-belima i čeka da mu istekne važeći sa čačanskim Borcem, drugi je sve dalje od Beograda. Kreće se severnije od Subotice. Naime, kako prenosi Sportsaki žurnal, Nemanja Milić je blizu norveškog Haugeseunda. Reč je o četvrtoplasiranom timu tamošnje lige.

Iako je Crvena zvezda daleko atraktivniji tim, Norvežani ne štede novac, što je Spartaku važnije od činjenice u kom bi se klubu Milić bolje razvijao. Na Subotičanima je da odluče, a napadač je rekao svoje:

MISIJA (NI)JE USPELA: Došao je uz veliku pompu, ali ove zime ipak odlazi iz Crvene zvezde (FOTO)

– U ovom momentu bi to sigurno bila Crvena zvezda. To bi bio korak napred u mojoj karijeri, a nije tajna da je lakše otići u veliki klub iz Crvene zvezde i Partizana, koji su naši najpoznatiji i najbolji klubovi. Presudiće,ipak, najbollja ponuda za mene i Spartak – rekao je Milić.

VIJEIRA DEFINITIVNO ODLAZI: Umesto njega stižu čak dvojica novih napadača!

Crvena zvezda ove zime sigurno dovodi Srđana Vujakliju kome u decembru ističe ugovor sa ‘moravskim zebrama’. U klubu ostaje raspucani Predrag Sikimić, a neizvesno je šta će biti sa Petrom Orladnićem. Takođe, tu je Stefan Ilić koji ne dobija šansu od kada je upravo došao iz Subotice.

0
0

6 Komentara

  1. Kakav bre Milic,neka ide gde moze a vi dovedite nase dete,Ozegovica.Mali je najbolji spic u zemlji,ubedljivo.Videli smo juce kad je usao za mladu reprezentaciju,odmah je usao u 2-3 sanse.Ima brzinu,snagu,prodornosr,zna da postigne gol i iz nemoguce situacije a takav nam treba.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ajde bre Vucko otvori se pa svom raspalom drzavnom projektu iz Rajkove rupe daj neko milionce da dovedu sta kvalitetno kad vec ne znaju da naprave igraca.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter