0
Evroliga

FOTO: kkcrvenazvezda.rs

NEZABORAVNO: Zvezda poslala sjajnu poruku navijačima posle ‘domaćeg terena’ u Nemačkoj (VIDEO)

Objavljeno: 16.11.16 u 18:26

‘I Nemačka je naša kuća’, poruka je Košarkaškog kluba Crvena zvezda.

Crvena zvezda sinoć je ostvarila još jednu veliku pobedu u novom izdanju Evrolige, pošto je na uslovno rečeno ‘gostujućem terenu’ protiv Bamberga ostvarila trijumf rezultatom 78:77.

Kažemo ‘uslovno’ pošto je sinoć dve hiljade Delija grmelo više od višestruko brojnijih domaćih navijača, što je danas naišlo na veliku zahvalnost i od samog crveno-belog kluba.

– Košarkaši Crvene zvezde mts prebrodili su brojne napore i savladali Bamberg u Nemačkoj. U meču punom preokreta u kom je neizostavna bila i neizvesna završnica, crveno-beli košarkaši imali su ogromnu podršku svojih navijača.

FANTASTIČNI DŽENKINS: Koš koji je izazvao erupciju oduševljenja i divljenje širom Evrope (VIDEO)

Preko 2.000 pristalica Crvene zvezde zauzelo je celu tribinu “Brose arene“, a još nekoliko stotina ih je ostalo van dvorane. Baš kao izabranici Dejana Radonjića i oni su verovali tokom svih 40 minuta u pobedu. Zahvalnost za konstantnu pesmu i podršku stigla je uz zvuk sirene. Usledila je velika radost navijača i igrača koji su svoju sreću nesebično podelili međusobno.

Košarkaški klub Crvene zvezde mts zahvaljuje se svojim navijačima što su ponovo ispratili Zvezdino gostovanje u Nemačkoj. Na pravi način, bez bilo kakvog incidenta, podrška Zvezdinih navijača nadglasala je brojniju publiku koja je bila naklonjena domaćinu. Podsećamo da je slično bilo i prošle sezone u Minhenu kada je preko 3.000 navijača bodrilo Crvenu zvezdu. Hvala vam što i u Nemačkoj, kada je najteže, crveno-beli košarkaši imaju vetar u leđa – stoji na zvaničnoj sajtu KK Crvena zvezda.

TEOV DUH ZAPOSEO GUDURIĆA, SIMONOVIĆ KAO LEBRON: Sjajna asistencija i još bolje kucanje košarkaša Crvene zvezde (VIDEO)

Da je tako zaista bilo, potvrđuje i još jedno nadglašavanje himne Evrolige, čak i na gostujućem parketu:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter