0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HIT: Kako je Sergej Milinković-Savić iznervirao Nedeljka Kovinjala (VIDEO)

Objavljeno: 16.11.16 u 12:25

Srbija je i pored poraza od Norveške u Dramenu uspela da se plasira na Evropsko prvenstvo za igrače do 21 godine, ali ostaje nejasno kako naš tim nije postigao gol u gostima.

Bili su ‘orlići’ daleko bolji protivnik, ređali su šanse pred golom Norvežana, ali nisu mogli do pogotka. To im se umalo nije obilo o glavu kada je Eliunusi postigao gol u 70. minutu. Da je domaćin postigao još jedan utakmica bi išla u produžetke, a onda ko zna… Posle primljenog gola naš tim se nije skroz povukao, bio je veoma opasan, pogotovo iz kontra napada. Jednu od najozbiljnijih šansi naš tim je imao u 90. minutu kada je Sergej Milinković-Savić povukao kontru, imao samog Gaćinovića na levoj strani, ali se odlučio za šut i to traljavo uradio.

Taj potez fudbalera Lacija je iznervirao komentatora RTS-a Nedeljka Kovinjala, sa razlogom, jer je srpski as bio sebičan. U nastavku komentara je komentatora malo ‘prozvao’ i Tomislava Sivića rečenicom da to Sergej nije smeo da uradi kod Veljka Paunovića. Reakciju Nedeljka Kovinjala možete videti i čuti na 1:32:50 snimka:

(Izvor: YouTube/-BBGAMING -)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter