0
Evroliga

EVROLIGA: Pade i CSKA! Darušafaka nanela prvi poraz Armejcima

Objavljeno: 16.11.16 u 20:42

Ni CSKA nije nepobediv! Tim Darušafake, predvođen sjajnim Džejmsom Andersonom, naneo je Moskovljanima prvi poraz u novom formatu Evrolige – 91:83.

Sam početak susreta bio je pomalo neočekivan. Domaća ekipa povela je 13:0, a CSKA je do prvih poena preko Hajnsa stigao pred kraj četvrtog minuta meča. Na kraju prvog perioda, Darušafaka je imala 12 poena prednosti (30:18), a u drugoj četvrtini je ta prednost išla i na plus 18. Ipak, kraj poluvremena Armejci su dočekali na istoj udaljenosti kao i kraj prve četvrtine, pa je ostala nada da će tih -12 moći da bude nadoknađeno.

Ipak, sigurnom igrom je tim Darušafake održavao prednost, i u poslednjih 10 minuta ušli su sa 16 poena viška (73:57). Tada se tim CSKA razigrao, prednost domaćeg tima je počela da se topi, ali su, u trenutku kada su došli na korak od preokreta i jednog poena razlike, igrači ruskog tima stali, dopustili su Darušafaki da se vrati u život i odlepi na ovaj put nedostižnih šest poena.

Najefikasniji u timu Darušafake bio je Anderson sa 20 poena, pratio ga je Vanamejker sa 18, dok je u timu iz Rusije De Kolo uz Higinsa bio najraspoloženiji sa po 17 poena, a naš Miloš Teodosić je, uz 15 poena, upisao i 10 asistencija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter