7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BLAŽO RAOSAVLJEVIĆ: Fibel je kao Kanavaro!

Objavljeno: 16.11.16 u 10:45

Do početka zimske pijace u Srbiji ostalo je nešto više od mesec dana, a mnoge zanima do kakvih će promena doći u Zvezdi.

O tome je za Novosti govorio sportski direktor crveno-belih Blažo Raosavljević. On se prvo osvrnuo na odlazak pojedinih igrača sa stadiona ‘Rajko Mitić’.

– Nemamo na stolu konkretnu ponudu za Huga. Kad je on u pitanju, tokom cele godine se neko interesuje za njega, jer je kvalitetan igrač, ali sada ne bih da prejudiciram rasplet. Pričamo sa njim oko produžetka ugovora, ali još nema konkretnih poteza. Videćemo, nadamo se da će potpisati novi ugovor, a s druge strane ako stigne konkretna ponuda koja će odgovarati i njemu i nama možda ga i prodamo u januaru – rekao je Blažo Raosavljević za Novosti i osvrnuo se na pitanje o Pablu Moučeu:

– Nije se uklopio, ali ima ugovor do kraja sezone o pozajmici. Postoji mogućnost da ode već sada, videćemo sa njim.

Sportski direktor Crvene zvezde je govorio i o Tomasu Fibelu kog je uporedio sa Fabiom Kanavarom iz vremena dok je igrao u Realu iz Madrida.

Fibel je bio standardan u Rusiji, ali se nije snašao u Zvezdi, sistem igre mu ne odgovara. Fabio Kanavaro je bio među pet najboljih defanzivaca sveta, pa se u Realu nije snašao na širokom prostoru i vratio se u Italiju. Nije lako dovesti adekvatnog štopera, ali smo poslednjih šest meseci pratili određene igrače – istakao je Raosavljević.

0
0
7 Komentara
  1. Vratite mladog Stojanovica iz Bezanije i Adama Micela jer ste se ogresili sa tim momcima,koji su kvalitetniji od ovih koji sada igraju a od napadaca,pod obavezno vratiti Ozegovica jer je najbolji spic u zemlji.

    0
    0
    Odgovori
    • Glodare do jaja, kako si ti vispren…Samo vrca…Jel to sam smisljas, ili ti pomaze neko? Misa Tumbas, na primer? Mora neko intelektualno jaci da ti pomaxe

      0
      0
      Odgovori
  2. Od odlaska Bisevca mi nemamo kvalitetnog stopera, od odbrane napada pocinje aman i krajnje je vreme da skauti ubodu stoperski par za nas klub ili neka i oni idu na zimu….Dosta je vise inprovizacije i neka vam ne pada na pamet Babunskog da prodate jer mali je izuzetno inteligentan i kreator kome se MORA ukazati poverenje u kontinuitetu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter