0
Evropske lige

FOTO: fifa.com

ZVEZDINO DETE SVAĐA EVROPU: U ‘klinču’ za mladog Srbina Italijani, Francuzi, Englezi… (VIDEO)

Objavljeno: 15.11.16 u 18:47

Nemanja Maksimović napušta Astanu, nakon što je ovaj tim ušao u stečajni postupak, a koja je, po svemu sudeći, itekako odradila dobar posao za našeg mladog reprezentativca.

Bivši mladi fudbaler Crvene zvezde koji je pažnju svetske fudbalske javnosti skrenuo sjajnim partijama i golom za titulu šampiona sveta mlade reprezentacije Srbije na Novom Zelandu, Nemanja Maksimović, koji trenutno igra za kazahstansku Astanu, napustiće ovaj klub nakon što je ušao u stečajni postupak zbog neizmirenih poreskih obaveza.

Kako to praktično znači da će Maksimović biti dostupan po veoma niskoj ceni, mediji u Francuskoj i Italiji spominju da je u toku veliki rat za srpskog fudbalera, i to između Nanta i Rome, koja u Maksimoviću vidi igrača koji može da nadomesti odlazak Miralema Pjanića.

Svoju šansu u svemu tome vreba i Mančester Junajted, koji Maksimovića vidi kao igrača koji bi u budućnosti mogao da igra ozbiljnu ulogu na Old Trafordu.

Takođe, ne bi trebalo isključiti ni ekipe Liona, za koju se već ranije pisalo da je itekako voljna da Maksimovića vidi na „Žerlanu“, kao ni Arsenal.

U svakom slučaju, Srbija će verovatno uskoro moći da se podiči da ima još jednog igrača u samom vrhu evropskog fudbala.

 

(Youtube/NikolasTV)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter