10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VIJEIRA DEFINITIVNO ODLAZI: Umesto njega stižu čak dvojica novih napadača!

Objavljeno: 15.11.16 u 09:52

Portugalac je pristao da se sporazumno i prijateljski rastane sa Crvenom zvezdom i već ove zime će napustiti Ljutice Bogdana.

Izvesno je. Prošle sezone drugi strelac Superlige Srbije, ujedno i drugi iz redova Crvene zvezde, Hugo Vijeira, napustiće Marakanu već ove zime i, prema navodima ‘Žurnala’, karijeru će nastaviti u Kini.

Na stolu su bile dve ponude sa istoka, a jedna je bila primamljivija i tako će Portugalac ispoštovati dogovor i bez većih problema napustiti beogradski klub.

RADIO JE LAKAT: Ali će ova slika dvojice zvezdaša obradovati navijače Srbije (FOTO)

Definitivno je odbačena i mogućnost da Vijeira produži ugovor sa crveno-belima, s obzirom da je ponuda iz Kine mnogo unosnija i Zvezda nema tu platežnu moć da ga zadrži.

Ali – već je spremna zamena. I to ne jedna, već dve. Pored Srđana Vujaklije koji se već nekoliko meseci spominje kao rešenje, u klub će najverovatnije doći i Nemanja Milić iz Spartak Ždrepčeve krvi. Sve bi trebalo da bude ozvaničeno u decembru.

0
0

10 Komentara

  1. Pa ova dvojica koja se pominju kao naslednici vrede kao jedna Hugova noga.Smešno,ali i žalosno.Zamena se ne postiže preko kvantiteta već adekvatnog kvaliteta….

    0
    0
    Odgovori
  2. …ovo, kada se od 1 „napadaca“ dobiju 2 nova „napadaca“ se strucno naziva „Celijska deoba“, sluti na buducu deobu CELIJE aboliranog kadra.. .!. XXAAXXAA .!. … … … ….

    0
    0
    Odgovori
  3. …ovo, kada se od 1 „napadaca“ dobiju 2 nova „napadaca“ se strucno naziva „Celijska deoba“, sluti na buducu deobu CELIJE aboliranog kadra.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  4. pa kakv crni milic i vujaklija??!! zasto sami sebi pravite promociju omladinske skole, kad momci koji prave zapazene rezultate u omladinskim selekcijama nedodju do A TIMA?? Onda ocekujete publiku na stadionu, krivi svi drugi za nas neuspeh u domacoj ligi cim dodje do remija ili poraza, menja se golman, trener, napadac…pa dosta vise ovog pumpanja naroda, dokle mafijo jedna??? unistili ste sve svetkovine naseg fudbala, pocevsi zvezde i partizana pa onda ostalih…sta radite uopste u fudbalu, kad pojma nemate i vodite poslove, kad nemate pojma u poslovanju, samo kradja i otimanje u ovoj zemlji postoji.

    0
    0
    Odgovori
  5. ..pored Vujaklije sigurno dalazi i Leksikon, a mozda i Enciklopedija stranih reci, toliko potrebna tj. neophodna za razumevanje proslosti, kao i sadasnjosti u FK-„Azilanti“ i prihvatni centar Isis-aaa .!. XXAAXXAA .!. ALI, BUDUCNOSTI ZA VAS NECE BITIIII .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  6. ..pored Vujaklije sigurno dalazi i Leksikon, a mozda i Enciklopedija stranih reci, toliko potrebna tj. neophodna za razumevanje proslosti, kao i sadasnjosti u FK-„Azilanti“ i prihvatni centar Isis-aaa .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter