7
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

STATISTIKA: Dejan Radonjić je pretekao Duška Vujoševića, evo u kom parametru

Objavljeno: 15.11.16 u 15:11

Zanimljiv statistički podatak izneo je specijalizovani košarkaški sajt Sportando, a tiče se ABA lige i naša dva najveća kluba.

Crvena zvezda gazi ove sezone. Na devet odigranih utakmica zabeležila je isti broj pobeda. Heroj nedelje je tim povodom strateg crveno-belih Dejan Radonjić. Crnogorski stručnjak je oborio jedan rekord.

Naime, Radonjić je protiv Cibone zabeležio svoju 197. pobedu u ABA ligi. Time je postao rekorder regionalnog takmičenja. On je sa vrha skinuo da sada neprikosnovenog bivšeg trenera Partizana Duška Vujoševića koji već dve godine radi u Limožu.

0
0

7 Komentara

  1. Ne treba vezivati ovaj broj za zvezdu (ona ne postoji) ili FMP. Radonjic je deset godina bio trener Buducnosti. Ako je neki klub zasluzan onda je to Buducnost tako da je nepotrebno da se kompleksasi pale kao barut. Radonjicev uspeh a ne zvezdin (jer ona ne postoji) a ni FMP-ov. Sa druge strane on je tri klase ispod Vujosevica, po rezultatima, po uspesima u Evropi,najbolji trener EL 2010,covek koji je stvorio najvise buducih NBA igraca i odlicnih evroligaskih igraca a svi oni su dolazili iz malih klubova i za manje plate.Mozda su samo tri ili cetiri zvucnih imena doveo za 15 godina u klubu, Ejsi LO, Kinzi,…. Radonjic ima drzavu iza sebe, dovodi igrace iz Makabija,NBA,gotove reprezentativce i neretko ih menjao vec posle mesec dana ugovora, nista ne stvara i opet su rezultati ispod svakog nivoa gledajuci koliko para je u laznoj zvezdi. Upropastio je Dangubica koji stagnira vec drugu godinu bez ozbiljne minutaze,Rebic,Tejic, pa najbolji primer je Mitrovic. VUJOSEVIC > coki,Radonjic,Vesic,Vicic i bata Vucic,Nemanjina ,Uppr,…

    0
    0
    Odgovori
  2. STATISTIKA je sledeca :radonja je sa 3 razlicita kk ZAJEDNOOO ( kk buducnost, KKcz i kk FMP-e) „pretekao DV „samo“ sa jednim, ALi i te kako vrednim KK-PARTIZAN-Mit ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  3. Teško popišati ljubitelja umetnina,oterali ga iz jsd partizai ko poslednjeg klošara sve zbog sns pekmena i ekipe da se pišu zahvalnice premijeru.

    0
    0
    Odgovori
  4. Nikad on nece moci da pretekne legendu Duleta,dao im je svima domaci zadatak dok su zivi nece ga preteci,jedan je Dule Vujosevic

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter