0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PROBLEM ZA PARTIZAN: Crno-beli ostaju bez jedne od glavnih uzdanica? (VIDEO)

Objavljeno: 15.11.16 u 19:07

Slovenac Gregor Balažic, standardni štoper Partizana u ovoj sezoni, mogao bi da napusti klub iz Humske na početku 2017. godine.

Naime, kako piše „Sportski žurnal“, Balažicu ističe ugovor 31. decembra ove godine, nakon što je po dolasku među crno-bele potpisao dvogodišnji ugovor u februaru 2015. godine.

Partizan je na prvih 15 mečeva primio samo 10 golova, trenutno su najbolja odbrana lige, što je velika za sluga Balažica, a u Humskoj bi mogli da ostanu i bez igrača, i bez obeštećenja, ukoliko Slovenac odluči da napusti Beograd.

Balažic je pre nekoliko dana rekao da bi voleo da ostane u klubu, ukoliko se ne pojavi neka baš dobra ponuda, ali je potrebno da rukovodstvo Partizana požuri, inače će trener Marko Nikolić doći u situaciju da pred početak drugog dela šampionata mora da uigrava novog igrača na jednoj od najosetljivijih pozicija u timu.

Pored Balažica, ugovori u narednih šest meseci ističu i Saši Iliću, Miroslavu Vulićeviću, Valeriju Božinovu, Bojanu Ostojiću, kao i Marku Jankoviću, koji je pozajmljen igrač grčkog Olimpijakosa.

(Youtube/Партизан Шампион)

ROĐENJE DETETA: Evo ko je sve pocepao majicu Balažicu i šta Slovenac kaže o ostanku u Partizanu (FOTO)

 

 
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter