1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

MITAR CEPA MREŽE GDE STIGNE: Đorđeviću, zovi me u reprezentaciju! Pretvaram se u Kecmana! (VIDEO)

Objavljeno: 15.11.16 u 12:12

Aleksandar Mitrović u izuzetnoj je formi, a samim tim i raspoloženju posle novog gola za nacionalni tim Srbije.

U Velsu je tresao mrežu rivala četiri minuta pre kraja, dovoljno da se izbegne poraz i sa osmehom na licu krene put Ukrajine na prijateljski meč koji će se igrati večeras od 20 časova u Harkovu.

Nedavno smo videli i kako izgleda kada igra basket i sa kakvom lakoćom cepa mrežicu. Kako kaže, dobar je i u tome, pa se preporučuje košarkaškom selektoru Đorđeviću poredivši sebe sa Dušanom Kecmanom.

– Atmosfera u ekipi je fenomenalna, uživamo svakog dana kada smo zajedno. Koga god da pitate, svi jedva čekaju okupljanje reprezentacije. Volimo da treniramo zajedno, da se družimo, i neverovatan je osećaj biti deo ovakvog tima – rekao je Mitrović za ‘Alo’.

ITALIJANI: On je ‘luda glava’, ali ga dovedite!

– Skoro smo igrali basket, a u tim trenucima pretvorim se u Dušana Kecmana! To je zbog njegove čuvene trojke u Zagrebu, koju je dao Ciboni. Imam meku ruku, pa ako košarkaškom selektoru Aleksandru Đorđeviću nedostaje šuter, spreman sam – rekao je uz smeh Aleksandar Mitrović.

Evo kako Mitar to radi sa košarkaškom loptom:

JOŠ JEDAN JUNAK U KARDIFU: Mitar je dao gol, ali ono što je Tadić uradio… naklon do poda, maestro! (VIDEO)

0
0

1 Komentara

  1. Jbg, svaki Grobar, bilo koji posao da radi, kosarkaska lopta i igra mu je u srcu i genima, IPAK SU DECENIJE I DECENIJE-TERORA U PITANJU .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter