1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

BARAŽ ZA EP MLADIH: Sivić se odlučio za veoma brzu ekipu (SASTAVI)

Objavljeno: 15.11.16 u 18:21

Srbija za nešto manje od 50 minuta kreće u bitku za Evropsko prvenstvo, a prednost od 2:0 iz provg meča je na našoj strani.

Mladu fudbalsku reprezentaciju Srbije deli još svega 90 minuta od plasmana na Evro. Ali, posao nije gotov, iako je prednost iz Beograda velika 2:0. Norvežani se u Dramenu sigurno neće predati i pokušaće da anuliraju prednost našeg tima. To znači da Skandinavci od prvog minuta moraju napasti što će otvoriti prostor našim igračima za bržu igru. Zbog toga se i selektor Srbije Tomsilav Sivić odlučio za dosta bržu ekipu u odnosu na onu iz prve utakmice. ‘Novo’ lice u sastavu je vezista Marko Grujić, koji je meč u Beogradu propustio zbog povrede, kao i Aleksandar Čavrić, brzonogi napadač Slovana iz Bratislave. Od prvog minuta na terenu će biti i Andrija Živković, a njemu će po boku društvo praviti napadač Partizana Uroš Đurđević.

Sa druge strane selektor Norvežana je odlučio da na teren pošalje najiskusnije igrače, kada to kažemo mislimo na one koji su u prethodnom periodu nastupali za ‘A’ tim ‘vikinga’. Evo i sastava dva tima:

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]NORVEŠKA 4-4-2: Rosbah, Haraldsid, Meling, Selneš, Grener – Trondsen, Fosum Deli, Zahid – Edegard i Eliunusi.
SRBIJA 4-5-1: V. Milinković – Savić – Gajić, Lazić, Jovanović, Antonov – Grujić, Maksimović, S. Milinković-Savić, Živković, Đurđević – Čavrić.[/stextbox]

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter