1
Fudbal

FOTO: YouTube

SKANDAL: Grci pokazali odanost srpskim navijačkim grupama, ali bi zbog ove parole mogli da budu izbačeni iz kvalfikacija (FOTO)

Objavljeno: 14.11.16 u 00:20

Meč u Atini između Grčke i Bosne i Hercegovine došao je u centar pažnje posle neverovatnih scena koje su se dogodile na stadionu ‘Karaiskaki’.

Posle gola Pjanića i bakljade navijača BIH, Grci su poželeli da se obračunaju sa gostima, te je došlo do prekida utakmice. U 80. minutu novi skandal je izbio, Džeko je skunuo gaće Papadopulosu, ovaj ga je odgurnuo i obojica su morali iz igre. Ipak, skandal koji bi Grke mogao mnogo da košta dogodio se kada su navijači Helena raširili transparent na kome je pisalo ‘Nož, žica, Srebrenica’. Sada su FIFA i UEFA na potezu.

ERDOGAN POSLAO JASNU PORUKU NA MEČU SA KOSOVOM: Da li će FIFA i UEFA da reaguju? (VIDEO)

0
0

1 Komentara

  1. To nisu nikalvi navijaci, koji zele da nam samo stete a ne da propagiraju svoju pripadnost nama zbog takve debilne parole…sramota da takvim ljudima kazemo braca. Nije kriva grcka zbog toga, vec ti pojedinci, kakvih i kod nas ima

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter