7
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PROBLEMIMA NIKAD KRAJA: Nova povreda i velika glavobolja za Aleksandra Džikića!

Objavljeno: 14.11.16 u 17:17

Novi veliki peh za ekipu Aleksandra Džikića, situacija je postala baš alarmantna.

Partizan je posle sjajnog početka sezone i šest pobeda u ABA j.t.d. ligi kao i sedmoj uzastopnoj u FIBA Ligi šampiona, počeo da pada, a to se odrazilo na nekoliko strana.

Prvo je počelo blago nezadovoljstvo trenerom Aleksandrom Džikićem borbenošću svojih igrača, kao i njihovim procentima šuta, došlo je i do nekoliko vezanih poraza, pre svega od Budućnosti, Crvene zvezde i Cedevite, a onda i sada već dobro poznati sukob Džikića sa navijačem koji je zabeležio HotSport.

IZGUBIO ŽIVCE: Aleksandar Džikić se žestoko sukobio sa jednim navijačem Partizana (VIDEO)

Bilo je i povreda, a posle izuzetno neugodne Đorđa Majstorovića, van stroja je i drugi centar Partizana – Uroš Luković, prenosi ‘Blic’.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Luković ima problema sa leđima, ukočio se i pod velikom je znakom pitanja za meč protiv Šarloa koji se igra sutra u dvorani ‘Aleksandar Nikolić‘ od 20 časova.

Sada je jedino rešenje za poziciju broj ‘pet’ Miloš Koprivica, a moguće je da će se tu rotirati i Novica Veličković i Stefan Birčević.

0
0

7 Komentara

  1. Polako frustrirani panteru.Razumem tvoku pakost I kompleks posto tvoj mali klubic nilad nece imati ni priblizno uspehe ko mnajveci srpski klub sampion evrope.Polako..sakatice se vas olos od igraca a vriskaces od muke kukaces arlaukaces :).

    0
    0
    Odgovori
    • Taj mali klubic, kako si ga ti nazvao, igra uspesno Evroligu vec 4 godine zaredom i za razliku od vas ravnopravno i kod kuce i na strani. Vama se ne moze osporiti da ste je igrali 13 godina ali prvih 7 godona su vas svi prasili a ostalih 6 ste pobedjivali iskljucivo kod kuce a na strani ne znate za pobedu. Ove sezone u nikad jacoj Evroligi Zvezda ima skor 2-4 s’ tim sto je taj skor lako mogao da bude jos bolji jer su 2 utakmice izgubili na jednu loptu dok cete vi jos dugo godina igrati FIBA „Ligu sampiona“ u kojoj nema nijednog sampiona drzave.

      0
      0
      Odgovori
  2. jbt da vi nemožete odmah na početku uzeti 12 igrača plus 4 u rezervi,samo ti pekmene sedi i ručkaj sa pudlicom i šlihtaj se sa vučkom za zlatibor zemljište.ti postaješ u očima grobara izdajnik.dobro ti je rekao grba

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter