2
Fudbal

FOTO: STARSPORT

POVRATAK: Bivši igrač Partizana ponovo u ‘starom jatu’?

Objavljeno: 14.11.16 u 18:11

Bivši nosilac igre odbrane Partizana ponovo bi mogao da obuče dobro poznati dres.

Bivši štoper Partizana Branko Ilić ponovo će obući dres u kom se, slobodno možemo reći, afirmisao. Slovenački štoper vratiće se u Olimpiju iz Ljubljane, gde je i počeo svoju fudbalsku karijeru.

To je najavio direktor Olimpije, Ranko Stojić, inače nekadašnji igrač Partizana.

– Branko je uvek dobrodošao, pouzdano znam da prati situaciju u slovenačkom fudbalu i zahvalan je igrač jer može da igra na nekoliko pozicija u timu. Pokazao je to i u Partizanu. Sve je moguće, znate kako kažu, treća-sreća – rekao je Stojić.

HOTSPORT U UKRAJINI: ‘Orlovi’ u Harkovu bez čak petorice prvotimaca! (FOTO)

Branko Ilić je u trenutno igrač japanske Urave, ali se tamo nije snašao i ne dobija adekvatnu minutažu.

U karijeri je, osim Olimpije i Partizana sa kojim je bio šampion Srbije, igrao za Betis, Moskvu, Lokomotivu, Anortozis, Hapoel Tel Aviv i Astanu. Šampion Slovenije bio je sa Domžalama.

0
0

2 Komentara

    • Po meni on nece biti nikakvo pojacanje,samo ce se svadjati sa leonardom oko izvodjenja slobodnih udarca. A na tom mestu imamo evertona jeftovica radina kosovica i jos dva igraca koji mogu to da igraju. Marijanovic i djurickovic

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter