0
Fudbal

FOTO: Facebook

FS GRČKE: Bošnjaci, izvinite!

Objavljeno: 14.11.16 u 22:45

Posle skandala koji se dogodio tokom utakmice između Grčke i BIH u kvalfikacijama za SP oglasio se FS Grčke saopštenjem.

Naime, navijači Helena su tokom utakmice raširili transparent na kome je pisalo ‘Nož,žica, Srebrenica’, što je osudila i grčka javnost. FS Grčke se oglasio saopštenjem i izvinio svim stanovnicima Bosne i Hercegovine.

– Duboko žalimo zbog neprihvatljivih transparenata sa fašističkim sadržajem tokom susreta u nedelju. Takav potez osuđuje se u apsolutnoj većini i šteti fer-pleju, sportskom duhu i grčkom gostoprimstvu. To je akcija marginalizovanog dela pristalica i pravi ogromnu štetu drugim, pravim navijačima.

SKANDAL: Grci pokazali odanost srpskim navijačkim grupama, ali bi zbog ove parole mogli da budu izbačeni iz kvalfikacija (FOTO)

– Osećamo obavezu da se izvinimo u ime svih onih koji su iole bili uključeni u akciju, kao i FS BiH i prijateljskom narodu te države.

Utakmica između Grčke i BiH četvrtog kola Grupe H kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiju završena je nerešeno 1:1.

PREKID U GRČKOJ: Evrogol Pjanića, a potom je ‘Karaiskaki’ počeo da gori (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter