4
Domaći fudbal

FOTO: FACEBOOK/SCREENSHOT

SPREMA SE VELIKI TRANSFER: Partizanov biser na pragu prelaska u jedan od najvećih evropskih klubova!

Objavljeno: 13.11.16 u 11:31

U Partizanu ne dobija šansu, ali je i dalje na radaru mnogih evropskih klubova.

Jedan od evropskih klubova koji je veoma zainteresovan za 16-godišnjeg napadača Partizana, Dušana Vlahovića, navodno je i torinski Juventus, pišu italijanski mediji a prenosi Žurnal.

U Juventusu ozbiljno misle na budućnost, pa su tako skauti torinskog kluba ‘u punom pogonu’, te su u svoje notese već upisali imena mladih igrača koja su skrenula posebnu pažnju. Osim Partizanovog ‘čuda od deteta’, na spisku igrača rođenih 2000. godine nalaze se još Vinsent Til, Ikoma Openda i Matijas Faeton.

Vlahović je najmlađi debitant u istoriji Partizana. Šansu je dobio proletos kod trenera Ivana Tomića, ali se situacija promena otkako je na mesto trenera došao Marko Nikolić. Doduše, mlađani Zemunac imao je i određenih problema sa povredom, pa je možda i to uzrok tome što je uglavnom bio u drugom planu.

Crno-beli su svesni da u svojim redovima imaju ‘kapitalca’, čija bi prodaja ozbiljno popunila kasu u Humskoj 1. Finansijska situacija je veoma loša, pa samim tim nije isključeno da već u zimskom prelaznom roku dođe do realizacije nekog transfera. Ako to ne bude Juventus, sigurni smo da će biti neki drugi evropski velikan.

Osim ‘stare dame’, za njegove uluge zainteresovan je i PSŽ.

0
0

4 Komentara

  1. Duca je cudo od igraca i za 5 do 6 godina ce sigurno postati napadac koji ce drmati Evropom. Oni koji sumnjaju je njihov problem,ali ovakav talenat se radja jednom u 20 godina. Zato Partizan ne sme tek tako za sitnis da prepusti decka bilo kome. Kad je Edegarda, a videli smo prekjuce da nije nista spektakularno, Real platio 12 mil evra,onda Duca vredi najmanje toliko,ako ne i vise. Da sam ja neko ko se najvise pita u Partizanu ne bih ni raagovarao bez min deset do 2 mil. Evra. Eventualno , nastojao bih pod obavezno u ugovor ubaciti i klauzulu o procentu u buducem ugovoru,makar 20 procenata. Tek pod takvim uslovima bih ga pustio. Verujem da u Klubu znaju sta rade.

    0
    0
    Odgovori
  2. Obicno drvo od igraca.Samo zahvaljujuci snazi i fizickoj dominancijom nad vrsnjacima je odskakao.Procic ce gore nego Saponjic u Benfici.Uzece nesto kinte,sasvim dovoljno za svoj uzrast ali ga nece biti ni na mapi,sto se fudbala tice,slace ga od cetvrte,preko trece lige i tu ce se negde izgubiti.

    0
    0
    Odgovori
  3. Da li je bas od FKP biser ili jos jedan u nizu „bisera“ trojanaca, koji ce zavrsiti u njihovom DZEPU, e laznjaci jedni, PRODAJETE MLADOST I BUDUCNOST FKP, verovatno ce na Bozi i Vulicevicu da „udare“ TEMELJE JAKOG FKP .!. XXAAXXAA .!. STO STE BORILI ZA „VLAST“, A DA NISTE U STANJU DA OBEZBEDITE NORMALAN RAD FKP BEZ PRODAJE MLADOSTI I BUDUCNOSTI FKP, GDE SU VAM „SPONZORI“, A TROJANCIII, BORILI STE SE SAMO ZA SVOJ DZEP I ZA JUDINO IZVRSENJE ZADATKA !!! ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA !!! SMRT FASIZMU SLOBODA PARTIZANU !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter