6
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

GOSPODSKI: Grobari aplaudriali igračima Cedevite, pomoćni trener Zagrepčana uzvratio (VIDEO)

Objavljeno: 13.11.16 u 00:20

Cedevita je savladala Partizan 97:87 u meču kakav dugo nismo mogli da gledamo, sa neverovatnim preokretom.

Igrao je Partizan pet minuta u toj drugoj četvrtini kao da je reč o Klivlendu, stigao do 17 poena prednosti, a onda stao. Tim kakav je Cedivta znao je to da iskoristi i napravi neverovatan preokret. To je znala da pozdravi i beogradska publika koja je aplaudirala gostima iz Zagreba. Na aplauz Grobara uzvratio je pomoćni trener Cedevite Đanmarko Poceko, pogledajte:

(Izvor: YouTube/ABA liga j.t.d.)

0
0

6 Komentara

  1. Za razliku od skorojevića , Partizan ima košarkašku publiku. Sećam se ’91. god kada nam je Kukoč dao 30 i nešto poena Hala Sportova mu je aplaudirala. Isto tako je bilo u Areni na finalu EP kada je cela Arena pozdravila Novickog. Za početnike da kažem to je bilo pravilo i u Sarajevu Splitu Zagrebu pre nego što je krenulo ludilo 90-tih.

    0
    0
    Odgovori
  2. To je bio pozdrav njihovoj braci i zemljacima jer su tamo stvoreni a o gospodstvu ili dzentlmenstvu oni nemaju pojma,spanska sela,divljaci,necivilizovani barbari.

    0
    0
    Odgovori
  3. posto trecina srbije navija za partizan znaci da je hrvatska veca od srbije, sto se mene tice ja bih pre bio hrvat nego srbin. imam pasos evropske unije i bas me zabole, odem negde na sever i znam za sta radim i trosim vreme

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter