2
Evropske lige

MAŽIĆ NA STUBU SRAMA: Da li je srpski arbitar zaista oštetio Šveđane? (VIDEO)

Objavljeno: 12.11.16 u 12:55

Posle jučerašnjeg poraza od Francuske (2:1) iz Švedske stižu optužbe na račun najboljeg srpskog sudije Milorada Mažića.

Milorad Mažić imao je dosta težak zadatak da deli pravdu na sinoćnoj utakmici između Francuske i Švedske u kojoj su ‘trikolori’ posle preokreta slavili sa 2:1.

Dan posle meča iz tabora Švedske stižu optužbe na račun srpskog sudije koji je, kako navode, uticao na oba gola Francuske.

Naime, kod prvog gola Mažić je prestrogo dosudio slobodan udarac posle kog iz Pogba izjednačio na 1:1, a još više je sporan drugi pogodak Dimitrija Pajea kod kog je navodno Antoan Grizman bio u ofsajd poziciji.

Screenshot_4

Šveđani se žale i na to da je golman njihovog tima bio fauliran, a vama ostavljamo da procenite da li je bilo tako, kao i da li u pitanju ofsajd ili je Grizman bio u liniji.

(Izvor: youtube / Showtime)

0
0

2 Komentara

  1. Kod prvog gola se taj faul ne vidi,samo gol koji je cist.Kod drugog se takodje ne vidi najbolje linija koju su povukli ali reklo bi se da jeste bio ofsajd,dok nema govora o faulu nad golmanom jer golman nije bio u petercu prilikom kontakta sa Grizmanom a uz to,on je skocio preko Grizmana i ispustio loptu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter