9
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DŽIKIĆ PRED CEDEVITU: Pun ‘Pionir’ svima puno znači!

Objavljeno: 12.11.16 u 10:07

Ekipa Partizana večeras od 21 sat u 11. kolu ABA j.t.d. lige dočekuje šampiona Hrvatske i jednog od favorita za plasman u plej-of ovog takmičenja.

Utakmice između Partizana i Cedevite uveliko su postale tradicionalni derbi, bez obzira na stanje nekog od dva tima. Prošle sezone je Partizan, koji je išao sa dna ka vrhu, ubedljivo savladao Zagrepčane u Hali sportova, a večeras se navijači crno-belih nadaju sličnom scenariju.

Međutim, Aleksandar Džikić pun je hvale o ‘sokićima’.

– To je utakmica ko i svaka druga, svaka je važna, i donosi i odnosi isti broj bodova – tako razmišljamo od početka i to se neće menjati. Cedevita je vrlo ozbiljan tim, sa potpunom logističkom podrškom na svakom nivou, i fenomenalnim uslovima rada, sa mogućnostima poboljšavanja tima kad god je potrebno, što smo već videli. To je sasvim jasan pokazatelj šta im je cilj u ABA ove sezone. Oni imaju evroligaški sastav, uz Zvezdu najjači u ligi. Nama bi dosta pomogao pun Pionir i podrška svih, igračima to puno znači – istakao je Džikić.

NAJDRAŽI TRIJUMF: Partizan odneo važnu pobedu nad Crvenom zvezdom!

Centar Partizana Uroš Luković pred sutrašnji duel kratko je prokomentarisao večerašnji duel.

– Pred nama je utakmica protiv tima koji čine mnogo dobri igrači, kvalitetni i iskusni. Naša je obaveza da damo sve od sebe, da odigramo maksimalno borbeno i koncentrisano do kraja – rekao je Luković.

0
0

9 Komentara

  1. Odraće vas braća večeras…neće kao NOLAN SMIT da čekaju zadnji sekund,već će vam napuniti koš do vrha,biće dvocifrena razlika.

    0
    0
    Odgovori
    • Kao sto sam i napisao malopre…odrase vas vasa braca i lagano vas spustaju na zemlju jer ste mnogo poleteli.Nekad je to radio NOLAN SMIT a sada DZEKSON.

      0
      0
      Odgovori
  2. Iskreno u timu imamo igraca-e koji u kljucnim momentima po vise puta promasuju oba slobodna bacanja i ne samo to nego promasi ceo obruc, eeej pa sta igras. Kazemo Dzikic izvlaci maks. energiju iz igraca. Tacno. A sta cemo kad nemu ponestane energije a ponestace ako ostanemo na ovom nivou. A za bacanje lopti u bunar i izgubljenim loptama da ne pricamo kao i prmasenim zicerima. Ako sam negde pogresio recite. Optimista sam. NAPRED PARTIZAN I VECERAS PAMET U GLAVU I SVE OD SEBE BITNA JE UTAKMICA.

    0
    0
    Odgovori
  3. Bice puna hala ionako navijaci Partizana ne gledaju reprezentaciju Srbije a njihovi igraju u 18:00 pa mogu da stignu kada zavse sa Islandom da slatko isprate zagrebacki derbi u kojem neki njihovi sigurno pobedjuju. Zakazali bi u 18h ali niko ne bi dosao jer igra lepa njihova.

    0
    0
    Odgovori
  4. Zar za bolesne nema leka ??? Ima leka , to je Zvezdina apoteka !!!!! Crni simo , što si nepismen , kuku , kuku : Što jado ne završi makar osnovno obrazovanje ??? Pročitaj šta si napisao i kako , uporedi tvoj „komentar“ , sa komentarima normalnih , obrazovanih ljudi i postidi se svoje nepismenosti , Uči jado makar , završi četiri razreda osnovne !!!!

    0
    0
    Odgovori
  5. JEDINI PONOSNI NOSIOCI SLAVNOG I ORIGINALNOG IMENA, NIKADA UGASEN I NAJSLAVNIJI KK BREND NA BALKANU I EVROPI-PARTIZAN, VODI NAIZMENICNE I NEPRESTANE BITKE PROTIV MUTANATA, KAKO ‘RVATSKIH, TAKO I NATURALIZOVANIH ZAOSTALIH TURSKIH KRAKA .!. XXAAXXAA .!. ISTORIJA SE MORA PONOVITI I OD SUDBINE NECE MOCI POBECIIII .!. XXAAXXAA .!. GASIII MUTANTEEEE MOJ PARTIZANE SVEEEEE

    0
    0
    Odgovori
    • Jesi to ti Krcune?o cemu ti pricas?crvena sekta truje tvoj mozak svojom propagandom.ti jado neznas ni za koga navijas ko ste vi fmp stjepana supanca tri predsjednika kluba itd.jadan si ti i jedan od tvojih predsjednika sto pere pare sa kosova preko tog mutanta

      0
      0
      Odgovori
      • Propaganda je da je prvi tim fudbalskog kluba partizai bio sastavljen od reprezentacije ND Hrvatske…Tu cinjenicu ne mozete da promenite glodari.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter