6
Domaći fudbal

BOŽOVIĆ IMA PONUDE IZ KATARA I KINE: Ime mogućeg naslednika iznenadiće sve Delije! (FOTO)

Objavljeno: 12.11.16 u 10:23

Dosta je bilo priča oko odlaska ili ostanka Miodraga Božovića u Crvenoj zvezdi, a bliži se decembar i dani odluke oko tog pitanja.

Nedavno je Miodrag Božović bacio sumnju na svoj ostanak na Marakani, ali se brzo na nekoj od sledećih konferencija ispravio i poručio kako će u klubu ostati još dve ili tri godine. Međutim…

Kako navori ruski portal ‘sportbox.ru’, Božović ima unosne ponude iz Katara, Emirata i Kine, gde sve više odlaze svetski poznati igrači i treneri usled basnoslovnih ponuda. Ako novac bude glavni motiv, nema sumnje gde će Miodrag Božović.

Isti medij navodi i njegovog potencijalnog naslednika na klupi Zvezde, a u pitanju je aktuelni trener Spartak Ždrepčeve krvi, Andrej Černišov.

NAJDRAŽI TRIJUMF: Partizan odneo važnu pobedu nad Crvenom zvezdom!

Černišov sa ‘golubovima’ ove sezone nije izgubio od ‘večitih’ rivala, Partizan ja savladao u Subotici sa 2:1, dok je nedavno protiv Crvene zvezde remizirao rezultatom 1:1.

Da li je u pitanju ruski lobi ili nešto više od toga, ostaje da vidimo.

Screenshot_1

0
0

6 Komentara

  1. Samo da ode Bozovic i povede sa sobom Fibela,Ruiza,Moucea,pa i Kangu i Le Taleka…najbolje bi bilo da dodje Robi,koji sa ovim timom ne bi ni bod izgubio do kraja a verovatno ni Lalatovic.Ne trebaju nam strani treneri,koji ne znaju jezik i ne shvataju nas mentalitet.Mogao bi eventualno i Rajevac da dodje.

    0
    0
    Odgovori
  2. ..jos loma, pa ce vas „PRIVATIZOVATI“ gazda fk spartak-GAJBAAA i umesto „brenda“ Zdrepceva krv, ostace samo ZDREBCI tj. KONJIIII .!. XXAAXXAA .!. Jbg. TAMAN DOBIJATE NAZIV KOJI VAM DOLIKUJE: FK DELIJE ZDREPCIII .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  3. ..jos loma, pa ce vas „PRIVATIZOVATI“ gazda fk spartak-GAJBAAA i umesto „brenda“ Zdrepceva krv, ostace samo ZDREBCI tj. KONJIIII .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter