5
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ABA JTD LIGA: Rezultat koji će obradovati Delije i Grobare (VIDEO)

Objavljeno: 12.11.16 u 19:24

U 9. kolu ABA lige dogodila se najveća senzacija sezone, pošto je ‘fenjeraš’ Karpoš Sokoli prvu pobedu u sezoni zabeležio protiv neporažene Budućnosti.

Senzacija koja će obradovati pre svega Delije, ali i Grobare. Posle osam uzastopnih pobeda Budućnost je položila oružje protiv do danas poslednjeg tima na tabeli Karpoš Sokolija 77:71 (18:25, 25:8, 21:23, 13:15).

Makedonce je do pobede vodio srpski as Dragan Labović sa 18 poena, dok je Dragan Zeković ubacio poen manje, a Zoran Vrkić 12 poena. Kod Podgoričana se istakao Bojan Subotić sa 20 poena, Markus Vilijams je ubacio 14, a Suad Šehović 12 poena.

Karpoš Sokoli u sledećem kolu gostuje Zvezdi u Beogradu, dok Budućnost dočekuje sada ‘fenjeraša’ Olimpiju iz Ljubljane.

0
0

5 Komentara

  1. @Душан
    Zvezdasi prate kosarku od 1945.godine jer su bili tate za sve klubove na ovim prostorima,stvorili ovaj sport a tvoj mali klub ste poceli da pratite tek 31 godinu kasnije.Vi mislite da se od tada igra kosarka kod nas.Mi smo do tada imali vec 12 titule a vi maleni,mizerni,jadni,tek 6.klu u bivsoj Jugi,do njenog raspadanja.
    Kad su stigli vasi politicari i pokrenuli lov u mutnom,tek tada ste postigli nesto ali to vam je sve.Sto je bilo,bilo je i nece se vise ponoviti,sad ponovo stvari dolaze na svoje mesto i velikan drzi cas.

    0
    0
    Odgovori
    • Evropski šampion i 4 fajnal fora,Kicanovic,Dalipagić ,Djordjevic ,Danilović,Paspalj,ma sta vise da ti pišem to je tebi nesto

      0
      0
      Odgovori
  2. Од када цигани прате кошарку? Од када вас занимају небитни спортови? До пре две године кошарка није била спорт. А, и не могу да вас разумем навијате за ФМП, ви немате свој клуб у небитној кошарци.

    0
    0
    Odgovori
  3. Krcunovi udbaši,prodane duše,srbende naše,četnici zvezdoljubci,nazivajte nas kako hoćete,mi ćemo za vas uvek biti INSTITUCIJA i vaša noćna mora, nebitno na kojem mestu na tabeli bili.Kompleksi su čudo.

    0
    0
    Odgovori
  4. Što grobare,tj.franjevce?Njima ništa to ne znači jer su po kvalitetu najviše peti i teško bi bilo da se probiju do 4.mesta od Cibone.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter