9
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

RAD U TIŠINI: Partizan traži novo pojačanje, a ime ovog Amerikanca bi obradovalo Grobare

Objavljeno: 10.11.16 u 19:25

Partizan je pobedom nad Solnokom u Mađarskoj stigao do skora 3-1 u FIBA Ligi šampiona, ali sadašnji igrački kadar nije dovoljan da se crno-beli jednako dobro bore na dva fronta, pogotovo ABA ligi.

Grobari su pokrenuli akciju da Aleksandar Pavlović vrati u Partizan. To nije toliko težak posao, jer je Baranin bez ugovora, sada je potrebno samo probuditi emocije. Dolazak bivšeg NBA igrača bi zatvorio bekovsku liniju i dovoljno je osnažio.

GROBARI POKRENULI AKCIJU: Probudimo mu emocije, potreban nam je! (FOTO)

Ipak, ono što Grobare brine više jeste pozicija centra. Đorđe Majstorović se povredio tokom večitog derbija i Aleksandar Džikić sada može da računa samo na mlade Lukovića, Karahodžića i Koprivicu. To nije dovoljno za visoke domete. Majstorovića na terenu neće biti mesec dana, te se uprava kluba bacila na potragu za novom ‘peticom’. Ona bi mogla da stigne iz Rusije. Reč je o prošlogodišnjem ljubimcu Grobara Kevinu Džonsu.

FIBA LŠ: Partizan na krilima Birčevića slomio Solnok (VIDEO)

Navodno, Amerikanac je pred otkazom u Lokomotivi iz Kubanja. To bi Nikola Peković sa saradnicima mogao da iskoristi i vrati ga u Beograd. Sa Džonsom Partizan bi dobio veoma kvalitetnog centra.

0
0

9 Komentara

  1. Mislim da Pavlović ne može ništa da nam pomogne što se ispostavilo i prošle sezone jer čovek osim što voli Partizan niti je u formu, jako nervozan na utakmicama a pogotovo ss zvezdom i ne može da spoji fve dobre utakmice! Dok bi nam Kevin dobro došo…

    0
    0
    Odgovori
  2. Pavlovic nam treba kao hleb, a novac za njega je lako naci, prekinuti saradnju sa Robinsonom, jer Amerikanac koji ne daje vise od pet poena po utakmici, a nije nista bolji ni u ostalim segmentima, nema potrebe da zauzima mesto u ekipi. Vise se isplati da cekamo Pavlovica da udje formu, jer ce se sigurno vrataiti, nego Robinsona, za koga je pitanje da li ce ikada moci da se uklopi. Dzons bi nam dosao kao zednom voda, jer smo pod kosem najtanji i definitivno bi sa ta dva igraca imali najbolji tim u ABA ligi. Ali Dzons je skup, ne verujem da Partizan ima novac. Ali ako dodju, to bi bilo fenomenalno.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter