0
Evropske lige

NIŠTA OD REAL MADRIDA: Aguero otkrio ime narednog kluba (FOTO)

Objavljeno: 10.11.16 u 13:43

Njega bi u svojim redovima želeo da vidi verovatno svaki fudbalski klub na svetu. Međutim, Argentinca ne zanima novac. On želi da ide tamo gde mu je srce.

Jedan od najboljih napadača današnjice, Serhio ‘Kun’ Aguero, otkrio je da će karijeru nastaviti u argentinskom Independienteu, kada dođe trenutak da napusti Mančester Siti.

– Gvardiola mi pomaže i daje mi savete. Za sada se osećam sjajno u Sitiju, a kada budem doneo odluku da ga napustim – idem u Independiente, poručio je Aguero za južnoamerički ESPN.

Aguero je prošao mlađe kategorije Independientea, za koji je debitovao 2003. godine. Igrao je sve do 2006. u argentinskom klubu, kada je prešao u madridski Atletiko za 27,5 miliona evra.

U narednim godinama stekao je epitet jednog od najboljih napadača na svetu, što je bilo dovoljno Mančester Sitiju da odreši kesu i u leto 2011. godine dovede Argentinca za 45 miliona evra.

Samo u Ligi šampiona odigrao je 76 utakmica i postigao 61 gol.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter