0
Evropske lige

ŠOK U MINHENU: Fudbaler Bajerna završava karijeru u 33. godini?!

Objavljeno: 09.11.16 u 11:08

Legendarni fudbaler nagovestio je da bi mogao da završi karijeru po završetku ove sezone.

Lam, koji za tri dana puni 33 godine, istacao je još ranije da će karijeru završiti u leto 2018. godine, kada mu istekne ugovor sa Bajernom. Međutim, legendarni Nemac je sada promenio priču i nagoveštava da bi karijeru mogao da završi već sledećeg leta.

– Naravno da ne mogu da odbacim mogućnost da se na kraju sezone povučem. Ima još sedam meseci do kraja sezone i mnogo toga može da se desi. Moja budućnost ne zavisi od toga koliko ćemo trofeja osvojiti, već kako se budem fizički osećao. Imam ugovor do 2018. i ne želim da žurim sa odlukom, rekao je Lam.

Ovo je 13. sezona u kojoj Lam nosi dres Bajerna. Do sada je zabeležio 491 nastup, postigao 16 golova i osvojio 22 trofeja, među kojima je osam titula u Bundesligi i jedna Liga šampiona. S druge strane, on je i ikona nemačkog fudbala, pošto je u nacionalnom dresu zabaležio 113 nastupa, a povukao se nakon Svetskog prvenstva u Brazilu, kada su Nemci osvojili zlatnu medalju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter