12
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

GROBARI POKRENULI AKCIJU: Probudimo mu emocije, potreban nam je! (FOTO)

Objavljeno: 09.11.16 u 15:24

Navijači Partizana ponovo su pokrenuli akciju kako bi jednog velikog Grobara vratili u tim i tako pomogli četi Aleksandra Džikića u nastavku ABA lige i FIBA lige šampiona.

Uspeli su jednom, hoće li i drugi put? Grobari ponovo žele da u tim vrate Aleksandra Pavlovića. Bivši NBA igrač i ljubimac Grobara za sada utakmice gleda sa tribina, a navijači žele da ga vrate na parket. Želja je da pomogne timu u borbi za plej-of ABA lige i plasman u završnu fazu Lige šampiona.

ĐORDI BARTOMEU: Grobari su znali da nam prave probleme, a sa Delijama…

Grobari to žele da učine tako što će kod Aleksandra Pavlovića probuditi emocije. Zato je napravljena akcija ‘Pavlovićiu, vrati se’. Pokrenuo je sajt Partizan.net u čijem kratkom saopštenju stoji ‘Veliki košarkaš, još veći čovek i jedan od najvećih Partizanovaca potreban je’. Ako vam je crno-bela boja krivi pridružite se akciji…

GLAVOBOLJE ZA DŽIKIĆA: Partizan veoma oslabljen u Mađarskoj

0
0

12 Komentara

  1. Kad ovaj bre spomenu Lazica,da ga pitam kako nijedan klub nece da ga kupi,da ne pominjem NBA ostace on ceo svoj zivot u FMP divi kao i Filip Covic i on Vam je najbolji,

    0
    0
    Odgovori
  2. Valjda je i to jedna od razlika izmedju institucije i privatnog kluba. Mi spominjemo Pavlovica,a oni Lazica, imena igraca dovoljno govore za sebe, nema tu sta da se doda. Ej Branko Lazic, hahahahaha. Ali izvinjavam se sto im se smejem, kada bolje pogledam petogodisnju istoriju njihovog kluba, mozda im je Branko Lazic i najbolji igrac svih vremena, hahahaha.

    0
    0
    Odgovori
    • Pre nego se sam smeješ svojim komentarima,kao onaj retardirani GdK,priupitaj i pismeno zamoli tog Lazića,da izvadi tu vašu legendu iz džepa,ako bude hteo.Eto,koliko je tad veliki vaš pecaroš,kad ga naš „mali Lazić“ drži u džepu.Pametnima dovoljno.

      0
      0
      Odgovori
  3. Ovo je definitivno najcirkuzantskiji klub na svetu.Pustite coveka da peca jer u tome uziva a ne u franjevskom klubu a uz to,morate da pitate Lazica,dal hoce da ga izvadi iz dzepa.

    0
    0
    Odgovori
  4. ..Pavlovic Sasa
    Novica ubica
    Hecer
    Birca
    dete KKP-Vanja
    ..vraca se Kevin Dzons i uz jos 1 odlicnog centra PONOVO SE PALI MASINA i PARNI VALJAK.K.K. OPET MELJE, GAZIIII
    .!. XXAAXXAA .!. ..“SAMO“ jos da se ODSTRANE VRAPCI I TROJANCI IZ SVETINJE I SAMO NAM JE NEBO GRANICCCAAAA

    0
    0
    Odgovori
  5. Pavlovic Sasa je znao sta ga ceka u Humskoj, mozda je zato i oklevao, ali je na kraju IZASAO NA CRTU i sa BOGdanom OSVOJIO TITULU i POBEDIO !!! Svoj san je ispunio, a nadam se da ce jos jednom ispuniti snove MILIONA GROBARA !!! VRATI SE SALE, PONOVO SI U PRILICI DA BIRAS IZMEDJU NOVCA I LJUBAVI, IZABERI OVO DRUGO I U PARTIZANU, SALE, ZAVRSI KARIJERU !!! Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter