0
Tenis

FOTO:STARSPORT

PUCA VISOKO: Da li su realne ovakve ambicije Jelene Janković? (ANKETA)

Objavljeno: 08.11.16 u 22:31

Srpska teniserka Jelena Janković ima visoke ambicije za sledeću godinu.

Nekada najbolja teniserka sveta, a sada 55. na VTA listi, Jelena Janković, uveliko se priprema za 2017. godinu, u kojoj neće morati da brani mnogo bodova, pa će biti u prilici da napadne Top 10.

– Ja neću morati da branim bodove u 2017. godine, tako da će mi povratak u vrh biti znatno lakši. To je lako reći, ali znam koliko su prethodna iskustva bila teška. Neophodno je raditi naporno i ostati zdrav da bi se postigli ciljevi koji su postavljeni, rekla je Jelena.

Jankovićeva je dugo kuburila sa povredom ramena, pa nije čudo da je ispala iz pobedničkog ritma. Međutim, ove godine je ostvarila nekoliko velikih pobeda na VTA turu, što ide prilog u tome da naša druga najbolja teniserka nije ‘zaboravila da igra tenis’.

– Možda je veliki deo sezone bio nesrećan za mene, ali mi je takođe dalo vremena za razmišljanje. Ovo je ženski tenis i stvari mogu da budu prilično nepredvidive. Pogledajte kako su se dešavale stvari u ovoj godini, imamo novi broj jedan i novog šampiona u Singapuru. To je lepota našeg sporta.

Šta očekujete od Jelene Janković u 2017. godini?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter